Lise öğretmenine taciz dayağı!

Fatih’te bir lisede öğrencisini taciz ettiği iddia edilen öğretmen S.Ö. veliler tarafından darp edildi.

GİRİŞ 28.02.2018 15:14 GÜNCELLEME 28.02.2018 16:10
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

İddialara göre, Fatih'te bir lisede beden eğitimi öğretmeni olduğu öğrenilen S.Ö., kız öğrencilerden birine evinde reklam çekimi yapılacağı ve oyuncu olmak isteyip istemediğini sorarak evine davet etti. Teklif karşısında şaşıran kız öğrenci durumu ablasıyla paylaştı. Öğretmenin tavırlarından şüphelenen abla ise kardeşiyle öğretmenin telefon konuşmasını kaydetti. Öğretmenin öğrencisine bekar olduğunu ve endişe etmemesi gerektiğini söylemesi üzerine abla okul yönetimine giderek durumu aktardı. Bu sırada bu yaşanan görüşmelerin duyulması üzerine öğrenci velileri ve öğrenciler okulun önünde toplandı. Toplanan öfkeli kalabalık kız öğrenciyi taciz ettiği iddia edilen beden eğitimi öğretmeni S.Ö.’yü darp etti. Okulda çıkan kargaşanın üzerine polis ekipleri olaya müdahale etti.

Polis ekiplerinin araya girmesiyle öfkeli kalabalık dağıldı. Velilerin şikayeti üzerine öğretmen S.Ö. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

 

Öte yandan, öğretmene taciz dayağı kameralara saniye saniye yansıdı. Görüntülerde bir kişi öğretmene tokat atarken, etraftakiler ise şahsa bağırıyor.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 107
  • zabit 6 yıl önce Şikayet Et
    Karnı doyan azmaya başladı.Dört milyon işsiz var bu sapığın elinde iş ve maaş var.Hadi bakalım çek cezanı şimdi hadım etmeden önce bütün ülkenin önünde linç edilmeliondan sonra hadım eedilmelidir
    Cevapla
  • Enes 6 yıl önce Şikayet Et
    Tecavüz edenler serbest kalıyor buna birde ödül verirler ne cezası.. İdam gelene kadar cinsel suçlar serbest..
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Kız çocuğu biyolojik olarak erkeklere göre daha önce ergen oluyorlar bu nedenle dürtüleri ve nefisleri erkeğe oranla değişik bunları sakındırmak bir anlamda saklamak için hem cinsleriyle eğitim öğretime sevketmekte fayda var kız erkek ateşle barut yanyana gelmeleri bulunmaları nikahsız caiz değil yüce kitapda Allah c.c.niçin örtünün diye emir vermiş harama bakmayın buyurmuş zinaya yaklaşmayın demiş işte bu sebeplerden dolayı toplum bunu anlamıyor kızım açılsın saçılsın diyor adeta veya oğlum flört etsin vs.sonuçları ortada Allah muhafaza..
    Cevapla
  • şef 6 yıl önce Şikayet Et
    zaman kötü...
    Cevapla
  • Ruhi 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bırakın beden öğretmenini filan Beden dersi nedir kardeşim? Benim kızım eşofman giyip takla atmak zorunda mı onca haramın düştüğü bir yerde? Bu ilkokul öğrencisi değil kardeşim Lise öğrencisi
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    siz siz olun cocuklarinizi kimseye emanet etmeyin,yati yurtlar dahil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler