Menbiç'te PKK'ya büyük şok! İlk tokat onlardan

Suriye'nin Halep kentine bağlı Menbiç bölgesinde köylüler, terör örgütü PKK'nın kontrol noktalarına saldırarak teröristleri kovdu.

GİRİŞ 02.03.2018 23:30 GÜNCELLEME 03.03.2018 00:34
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Suriye'nin Halep kenti Menbiç bölgesinde köylüler, terör örgütü PKK'nın kontrol noktalarına saldırdı. Köylüler, bölgeden PKK'lı teröristleri kovdu. 

JÖH VE PÖH EKİPLERİ AFRİN'E DOĞRU YOLA ÇIKTI

 

 

Suriye sınırında konuşlu birliklere takviye amaçlı gönderilen Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Polis Özel Harekat (PÖH) ekipleri, Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki Müşterek Görev Merkezi'nden yola çıktı.

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Afrin'de terör örgütleri PYD/PKK-DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında görevli JÖH ve PÖH ekipleri ile güvenlik korucuları, İslahiye ilçesinde kurulan İçişleri Bakanlığı Müşterek Görev Merkezi'nden zırhlı araçlar ve minibüslerle sınıra doğru hareket etti. 

Askeri ve sivil araçların çıkışının ardından bir askeri helikopter de güvenlik amaçlı konvoya eşlik etmek üzere havalandı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • Sezgi 6 yıl önce Şikayet Et
    Manbij operasyonu çok daha kolay olur . Çünkü manbijde halk desteği sıfıra yakın . Halkın büyük kısmı Arap . Sonra tek Türkmen ve Çerkez. İki köyde Kürt nüfus var . Onlarda pydli değil . Tünel kazsalar yerlerini halk bize bildirir . Afrin sonrası manbij çok kolay olur afrine göre
    Cevapla
  • türk 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun...
    Cevapla
  • dede 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım rahmet ve merhameti sizinle olsun. Makamı şehitliğe ulaşmak kolay değil sizlere hayırlı olsun. O yüce makama ulaşmayı Rabbim bizede nasib etsin inşallah amin.
    Cevapla
  • Muhasebeci Kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    suriyeliler milli direnisi baslatmali
    Cevapla
  • Hoca 6 yıl önce Şikayet Et
    Birlik zamanı ey ümmet. Erdoğan ile başardık başardık, yok başaramadık vay halimize. Bu iş ırk meselesi değildir. Uyanın artık. Deccal israil dir . Abd dir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor