TSK’dan Afrin’de terör örgütlerine büyük darbe!

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Afrin’de PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine büyük darbe vurdu.

TSK’dan Afrin’de terör örgütlerine büyük darbe!
TSK’dan Afrin’de terör örgütlerine büyük darbe!
GİRİŞ 08.03.2018 21:48 GÜNCELLEME 08.03.2018 23:58
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu tarafından Afrin bölgesinde artan bir tempoda operasyonlara devam ediliyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından son günlerde bölgede yerleşim yerlerinin teker teker ele geçirilmesi ile büyük bir moral çöküntüye giren PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütleri verdikleri ağır kayıpların yanı sıra önemli oranda toprak da kaybetti.

TSK ve ÖSO ilerledikçe kaçmaya başlayan terör örgütlerinin yaşadığı panik ele geçirilen silah depoları da gün yüzüne çıktı. Teröristler, içinde çok sayıda silah ve binlerce hafif silah mühimmatı ile patlayıcı barındıran silah deposunu arkalarına bakmadan kaçarak TSK ve ÖSO’ya bıraktılar.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 36
  • SADO 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Amerikalılar gitmediği sürece bu topraklara huzur gelmez ya abd'liler bu topraklardan çıkacak yada abd'liler ile birlikte pyd ypg pkk daeş'in kellesi koparılacak
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Kaçarken de etek giyiyorlar
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah mehmetçiklerimizin gazasını mübarek eylesin bütün çetinlikler karşısında çok büyük kolaylıklar versin her daim zaferlerle donatsın dualarımız sizlerle.
    Cevapla
  • Atakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizim adımız Türk gerekeni yaparız ezer geçeriz Allah'ın izniyle
    Cevapla
  • israfil 6 yıl önce Şikayet Et
    aslanlar cikti yine meydana allah sizi korusun ins.. yuruyun aslanlar kim tutar sizi nebi sa.v min dedigi gibi yavas yuru ya hamza r.a yuruyusun olumu korkutuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı