Gizli odadan çıktı! YPG’deki yabancı teröristler

Afrin'de 9 şehidin verildiği Keltepe bölgesinde YPG'li teröristlerin sığınak olarak kullandığı tünel içindeki özel odada ele geçen 2 flaş bellek, çoğu ABD'li olan yabancı teröristlerin örgüte verdiği desteği ortaya koydu.

GİRİŞ 09.03.2018 07:43 GÜNCELLEME 09.03.2018 09:18
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

YPG saflarındaki 422 yabancı teröristin 29'unun öldürüldüğü belirlendi. Teröristlerin isimlerinin yanında keskin nişancı, silah eğitmeni, ABD özel birliğinde görev yapmış, ağır silah uzmanı gibi ifadeler yazılı olduğu öğrenildi. 

GİZLİ ODADAN ÇIKTI

1 Mart'ta Racu beldesindeki Keltepe'de sisli ve yağmurlu havayı fırsat bilen teröristler, gizlendikleri tünellerden sızarak askerlere saldırmış, çıkan çatışmada 100'ün üzerinde terörist etkisiz hale getirilirken 9 asker şehit olmuştu.

ABD BAĞLANTISI ORTAYA ÇIKTI

Keltepe bölgesinde arama-tarama faaliyeti gerçekleştiren askerler, hain saldırının yapıldığı tünellerde arama yaparken sözde 'sorumlular' için oluşturulmuş özel bir odada çıkan 2 flaş bellekte başta ABD'liler olmak üzere YPG içinde bulunan yabancı uyruklu teröristlerin isimleri ve fotoğrafları yer alıyordu. Fotoğraflar, terör örgütü ile ABD bağlantısını da bir kez daha gözler önüne serdi.

422 yabancı uyruklu terörist arasında, ABD'lilerin yanı sıra Fransa, Çin, Japonya, Cezayir, Kanada, İngiltere, Almanya, Hollanda, Danimarka, Slovenya, Avustralya ve İspanya vatandaşlarının da bulunduğu görüldü.

YPG saflarında ABD'li keskin nişancılar, silah eğitmenleri, ABD ordusunda görev yapmış ağır silah uzmanları ve ABD Özel Kuvvetler'de görev almış eski askerlerin olduğu da belirlendi. Kanadalı Hevi Piling isimli kadın teröristin yanında keskin nişancı olduğu, ABD'li Jamie Lane kod adlı teröristin silah eğitmeni olduğu yazılı. Damien Boudsommier ise Fransız ve BM adına Afganistan'da görev yapmış. Teröristler arasında bulunan Çin asıllı İngiltere vatandaşı Manchester Üniversitesi mezunu Huang Lei de dikkat çekti.


Çin asıllı İngiliz Huang Lei


Kanadalı keskin nişancı Hanna Bohman



ABD'li Jeremiah Woods ağır silah uzmanı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 76
  • İstanbul-18 6 yıl önce Şikayet Et
    Çakalların saltanatı Aslanlar meydana çıkana kadarmış.
    Cevapla
  • dede korkut 6 yıl önce Şikayet Et
    bunları birbirimize değil dünya kamuoyuna anlatmamız lazım...sadece savaş hazırlığı olarak yapılan beton tünelleri, hendekleri, mühimmatı, yabancı paralı askerleri ve özellikle zorla devşirilen çocuk savaşçıları, tümünün organizasyonunu ve maliyetlerini her platformda gözlerine ve kulaklarına sokmamız lazım...her şeyi sayın cumhurbaşkanından beklememek lazım
    Cevapla
  • çapraz ateş 6 yıl önce Şikayet Et
    Belkide son fotoğrafları olmuştur
    Cevapla
  • Komando 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu bilinmedik bir şey mi? Bunu herkes biliyor. Sadece esir almadan temizlemek lezım ama yılanın başı ezilmeden ölmez!!!
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kaçmıştır Mehmetçiğimizin karşısına çıkacak cesaretleri yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek