Afrin'deki askerin en çok ihtiyaç duyduğu malzeme!

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Suriye’nin kuzey batısındaki Afrin bölgesinin yüzde 60’lık kısmı teröristlerden temizlendi.

GİRİŞ 09.03.2018 09:28 GÜNCELLEME 09.03.2018 10:58
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Özgür Suriye Ordusu güçleri ile birlikte ilerleyişini sürdüren TSK birliklerinin beklenenden daha kısa sürede, kırsalını teröristlerden arındırarak Afrin merkezini kuşatacağı kaydedildi.

MORALLER YERİNDE

 

Güvenlik kaynakları son derece başarılı ilerleyen ve her adımında ayrı bir başarı hikayesi olarak yorumladığı Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlerin moralinin yerinde olduğunu bildirdi. Operasyona katılan askerlerin tüm ihtiyaçlarının karşılandığını ifade etti. Yetkililer, operasyona katılan birliklerin Türkiye’den aldıkları haberler ve destek ile güç bulduğunu ve teröristle mücadelenin bu şekilde daha kolay ilerlediğini ifade etti.

ASKERİN TEK İSTEĞİ TAŞINABİLİR ŞARJ ALETİ

Öte yandan sınır ötesinde terör örgütleriyle mücadelesini sürdüren askerlerin tek isteği ise Türkiye halkının kendilerine yönelik desteğini sürdürmesi. Özellikle mevsim şartlarından dolayı Türkiye’nin sınır hattına her türlü ihtiyaç malzemesi gönderdiğini öğrendiklerini ve çok duygulandıklarını anlatan askerler, “Bizlere ulaştırılması için Türkiye’nin çeşitli illerinden her türlü malzemenin sınıra gönderildiğini öğreniyoruz. Sık sık komutanlarımız da bu malzemeleri bizlere ulaştırıyor. Alınca çok mutlu oluyor ve böyle bir milletin ferdi olup, mücadele ettiğimiz için gurur duyuyoruz. Ancak, bizim kıyafet ve gıda gibi tüm ihtiyaçlarımız zaten karşılanıyor” dedi.

Askerler, sınır ötesinde en çok ihtiyaç duydukları malzemenin ise iletişim sağladıkları cep telefonlarını şarj edebilecekleri taşınabilir şarj aleti olduğunu kaydetti.

YORUMLAR 24
  • Muhammed emin adsız 6 yıl önce Şikayet Et
    Sizlere can kurban can
    Cevapla
  • Konum 6 yıl önce Şikayet Et
    Telefon GPS Facebook WhatsApp hepsi yerinizi veriyor...
    Cevapla
  • garip 6 yıl önce Şikayet Et
    Mehmedim size feda olsun ancak. istihbarat konusuna dikkat edin ve sabredin inşallah ailenizle geçireceğiniz daha çok mutlu günleriniz olacak. Allah yar ve yardimciniz olsun. Sizin kiliniza zarar gelsin istemeyiz.
    Cevapla
  • esas 6 yıl önce Şikayet Et
    Mehmedlerimiz arkalarında düz duvar veya araç kaportası varken görüntü vermeli ve GPS konumunu kapatmalı.
    Cevapla
  • afrin 6 yıl önce Şikayet Et
    Şarz aleti gerekli tabi ailelerinin iletişimi doğru ama akıllı telefonlardan dolayı Watsaptan dolayı askerlerin yer ve konumları belli oluyormuş kendi hayatları ve operasyonunun tehlikeyi girdiğini açıklamıştı genel kurmay yetkilisi doğruluk payı olabilirmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti