Yer: İstanbul! Patron araçları yola fırlattı

Arnavutköy'de fabrikaları olan 2 kardeş arasındaki anlaşmazlık büyüdü. Ağabey makineleri almak isteyince kardeşi fabrika girişine araçları çektirerek önlem aldı. Ancak öfkeli ağabey fabrika önündeki araçları forklift kaldırarak yola fırlattı.

GİRİŞ 10.03.2018 15:14 GÜNCELLEME 10.03.2018 17:28
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Olay, geçtiğimiz çarşamba günü Ballıca Mahallesi'nde bir fabrikada meydana geldi. İddiaya göre, kilit üreten firmanın iki ortağı M.D. ile ağabeyi A.D. arasında bir süredir kavgaya varan anlaşmazlıklar yaşandı. A.D.'nin çalışanlara da şiddet uyguladığı ileri sürüldü. Firmanın 8 çalışanı, kendilerine şiddet uyguladığını iddia ederek A.D.'den şikayetçi oldu. 

Son olarak A.D., ağabeyinden ayrılarak fabrikadaki bazı makineleri almak istedi. Buna engel olmak isteyen M.D., şirketin ve bazı çalışanlar araçları park ettirerek fabrikanın girişini kapattı. Bu duruma sinirlenen A.D., park halindeki biri çalışana, diğeri firmaya ait iki otomobili, fabrikanın forkliftle kaldırarak yola fırlattı. Yolda ters dönen ve forkliftle itilerek sürüklenen iki otomobilde hasar oluştu. 

 

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA...

Patronun sinirlenerek park edilen iki otomobili forkliftle kaldırarak yola fırlatması güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 


O sırada yoldan araçların geçtiği ve güvenlikçi ve diğer çalışanların olayı izlediği de kameraya yansıyor. Bununla yetinmeyen A.D.'nin  tekrar gelerek iki otomobili de forkliftle itip yerde bir süre sürüklediği görülüyor.

YORUMLAR 24
  • tachiwaza 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi mallarınızla ve evlatlarınızla imtihan ederim deyişi bu olsa gerek. Allah kimseye mal verip azdıranlardan eylemesin.
    Cevapla
  • Aslanbey 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu gerilimin Arkasında hanımlar vardır
    Cevapla
  • kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ballıca mahallesi değil Bolluca mahallesi
    Cevapla
  • Konyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Efendimiz S.A.V. Buyuruyor Kendiniz için sevdiğinizi Kardeşiniz içinde sevmedikçe İman etmiş olamazsınız. İslam ahlakından uzaklaştıkça İnsan böyle vahşileşiliyor.
    Cevapla
  • vatan perest 6 yıl önce Şikayet Et
    uzel makina sanayi daha beter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı