Diyanet tartışmalarla ilgili harekete geçti

Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali Erbaş, gündemdeki konulara ilişkin saat 17.00'de bir basın toplantısı düzenleyecek.

Diyanet tartışmalarla ilgili harekete geçti
Diyanet tartışmalarla ilgili harekete geçti
GİRİŞ 11.03.2018 13:57 GÜNCELLEME 12.03.2018 09:59
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığında bugün saat 17.00'de düzenleyeceği basın toplantısında, gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulunacak. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 17
  • tu_TS_ak 6 yıl önce Şikayet Et
    2012deki bir konismayi neden israrla gundeme getirdiler.. nedir dert.. ustelik konusmada yanlis hicbir sey yok. uepsi dogru.. kadina hafifce dayak birkac en buyuk fitne ve gunahta sadece soz kinisi iken onu elestirenlerin cogu karisini sevgilisini sokaklarda orda burda dovuyor.. bir de su feminist dindarlara.. oyle bir din yok.. islam iseniz feminist olamazsiniz.. feminist iseniz islam olamazsiniz.. sizin derdiniz size edkeklerin arasinda kahkaha atmaya dar elbiseler gitlymeye ve pantolon giymeye izin veren bir guncelleme.. lakin boyle bir dini cehennemde bulursiniz haberiniz olsun.. not yarasi olan gocunsin.. herkes ustune alinmasin..
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    bişeyler yanlış gidiyor ama hayırlısı
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    diyanet bayan müftu yardımcısı diyor peki bu bayan örtünmek istemezse
    Cevapla
  • eray akalın 6 yıl önce Şikayet Et
    Birileri hala saçma sapan şeyler,alakasız şeyler yazıp duruyor.Benim yazımın eleştirilecek hiç bir tarafı yoktur.Yani bazı dizlerin uygun olmayan taraflarından bahsettim.Böyle bir yazıya bile eleştirisel bakmak,art niyetli olmak demektir. Ayrıca benim bu yazımı eleştiren kişi demekki yeterli ahlaki ölçüye sahip olmayan diziler izleyebilir.
    Cevapla
  • Türkoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Kurandaki eşleriniZi "Hafifçe dövün" Durum vaki oldugunda kısmını diyanet nasıl (14 asır önce gelmişti ya) Bu güne göre yorumlayacak bekliyoruz...
    Cevapla
  • misafir79 6 yıl önce Şikayet Et
    nureddin yildiz hoca konusmasinda; hanimlar kocalari kendilerini doverken rahatladiklari icin sukretmeleri gerekiyor diyiyor.. bu senin yukarida yazdigin ayetin neresine uygun?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi