Mina Başaran kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır? Biyografisi hayatı...

11 Mart 2018 tarihinde geçirdiği uçak kazasında hayatını kaybeden ünlü işadamının kızı Mina Başaran kimdir? 7 arkadaşıyla birlikte vefan eden ve bir anda gündeme oturan Mina Başaran kaç yaşındadır? İşte çok merak edilen biyografisi ve hayatı...

Mina Başaran kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır? Biyografisi hayatı...
Mina Başaran kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır? Biyografisi hayatı...
GİRİŞ 17.03.2018 14:08 GÜNCELLEME 17.03.2018 14:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Özel jetiyle birlikte arkadaşlarıyla tatile çıkan Mina Başaran uçak kazasın hayatını kaybetti. 11 Mart pazar günü geçirdiği kaza sonucu gündeme oturan Başaran Holding'in veliahtı Mina Başaran kimdir? Hüseyin Başaran kızı olan Mina Başaran kaç yaşındadır? C-TRB Challenger 604 adlı özel uçakta 7 arkadaşıyla birlikte hayata gözlerini yuman ve ailenin tek kızı olan Mina Başaran'ın biyografisi ve hayatı haberimizin detayında...

MİNA BAŞARAN KİMDİR?

 

Başaran Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mina Başaran 28 yaşındadır. 14 Nisan 2018 tarihinde Metprint Baskı Sistemleri'nin sahibi Murat Gezer ile evlenecek olan Mina Başaran Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen bir özel uçak İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştü.

Mina Başaran, Jasmin Baruh Siloni , Liana Hananel, Sinem Akay, Asli İzmirli, Burcu Gündoğar Urfalı, Zeynep Coşkun. Hostesin ismi Eda Uslu. Beril Gebeş Melike Kuvvet hayatını kaybetti. 

Aslen Trabzonlu olan Başaran hayat dolu olan hırslı ve yetenekli yapısıyla dikkat çekmekteydi. 

Saat 19.00’da da uçağın düştüğü İran makamları tarafından resmi olarak da açıklandı. Bu kaza, Türk sivil havacılığındaki ilk ölümlü iş jeti kazası oldu.

mina-başaran-kaç-yaşında

Kazada dikkat çeken ayrıntı ise uçak kalktıktan bir süre sonra tırmanmayı henüz tamamlamadan pilotunun kule ile temasa geçerek, "Alçalma talep ediyorum" dediği kaydedildi.

Mina Başaran, güçlü bir iş kadını olma yolunda hızlı bir şekilde ilerliyordu. İş hayatı konusunda anne ve babasını örnek alan Mina Başaran'ın pozitif enerjisi, güleryüzlülüğü ve mütevazılığı da başarısının yanında dikkat çeken özelliklerinden sadece birkaçı... Babasının izinden giderek, büyük bir proje olan ve aynı zamanda kendi adını taşıyan 'Mina Towers'ın başına geçen Mina Hanım, yoğun temposuna rağmen hayatını dolu dolu yaşamayı tercih ediyordu.

YORUMLAR 5
  • cengiz 6 yıl önce Şikayet Et
    aman çok önemli
    Cevapla
  • ehli sünnet 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Bu bayana karşı yapılan çirkin yorumları şiddetle kınıyorum. Sanki bu kötü yorumları yapanlar çalıştıkları süre içerisinde sadece ve sadece garibanlara ve fakir fukaraya yardım ediyorlar. Hepsinin parası olsa bu kadından daha lüks yaşarlar. Dilin kemiği yok konuştuklarımıza dikkat edeceğiz. Yarın bi gün başına geldiğinde ben ne yaptım keşke böyle söylemeseydim dememek için özellikle.
    Cevapla
  • ahmed 6 yıl önce Şikayet Et
    bunun gibi aktif girişken,sonuç odaklı çalışan iş kadınlarına ihtiyacımız var.Başaran ailesinin başı sağolsun.
    Cevapla
  • Alper 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin hepsini ..
    Cevapla
  • Alper 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin hepsini ..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler