Afrin'de flaş gelişme! Ayrılmaya başladılar

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile birlikte sürdürdüğü 'Zeytin Dalı Harekâtı' kapsamında merkezine yaklaşılan Afrin'deki siviller, evlerinden ayrılmaya başladı.

GİRİŞ 12.03.2018 11:12 GÜNCELLEME 12.03.2018 11:39
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

TSK ve ÖSO, 20 Ocak'ta başlatılan Zeytin Dalı Harekatı' kapsamında Afrin merkezine ilerleyişini sürdürüyor. Harekat kapsamında TSK unsurları ve ÖSO güçleri, 4- 5 kilometre yaklaşılan Afrin'in kent merkezindeki siviller, evlerini terk etmeye başladı.

Afrin'de yaşayan sivillerin, yanlarına aldıkları bazı eşyayla, Afrin'in güneyindeki ve rejim kontrolünde olan Nubul ve Zehra bölgelerine gittikleri belirtildi. Uzun araç konvoyu oluşan bölgeden ayrılan sivillerin bazılarının rejim kontrolündeki bölgelere yerleştikleri, bazılarının ise iç kesimlerdeki Münbiç tarafına devam ettikleri aktarıldı.

 

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 46
  • Dilek 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence yanlış , (insan demeye dilim varmıyor , )insanlar terkediyor orayı . mehmetçiğe tam fırsat kimin kim olduğunu belirlemek için.
    Cevapla
  • cafer58 6 yıl önce Şikayet Et
    yaşlılara,çocuklara ve kadınlara dokunulmasın.evlerinde adam akıllı bekleyenlere dokunulmasın.gitmek isteyene hilal in ağzından koridor açık bırakılmıştır.zalimin zulmü yanına kar kalmasın.Elbette zafer islamın.
    Cevapla
  • temel 6 yıl önce Şikayet Et
    pkk ve pyd li teröristler etekle ve sivil halk görünümünde afrinden kaçıyorlardır.
    Cevapla
  • Tarık 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar tiyatro halk kaçarken aynı anda takviye olarak gelen pkk lılar afrine girecek mehmetçik te halkın kalabalığından dolayı ateş edemeyecek,
    Cevapla
  • mehmet demir 6 yıl önce Şikayet Et
    iyide daha karpuz kesecedik ne kaçıyor bunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı