Çorum'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde otobüs park halindeki tıra çarptı. Kazada ölü ve yaralılar olduğu belirtildi.

GİRİŞ 13.03.2018 07:19 GÜNCELLEME 13.03.2018 16:04
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Çorum'un Osmancık ilçesinde yolcu otobüsü, park halindeki TIR'a çarptı. Otobüsün alev aldığı kazada, ilk belirlemelere göre 11 kişi öldü, 21 kişi de yaralandı. 

Kaza, saat 06.00 sıralarında Osmancık ilçesi Kumbel köyü mevkiinde meydana geldi. İstanbul'dan 26 yolcusuyla Tokat'a gitmek için yola çıkan, plakası ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen yolcu otobüsü, yol kenarında, park halindeki LT 640 TL yabancı plakalı TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs alev aldı.

Tam bir can pazarının yaşandığı kaza yerine, çok sayıda ambulans, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada, ilk belirlemelere göre 11 kişi öldü, 21 kişi de yaralandı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, otobüsten çıkarılan yaralılar, ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.  İtfaiyenin yoğun çabası sonucu alevler kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının sürdüğü otobüste, cesetlerin olabileceği ifade edilerek, ölü sayısının artmasından endişe edildiği kaydedildi. 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

 Valiliği'nce yolcu otobüsünün TIR'a çarptığı kazaya ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Kazada yaralanan 21 kişinin, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Osmancık Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındığı, hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilen açıklama, şöyle:

"13 Mart 2018 günü saat 05.35 sıralarında İstanbul-Samsun D 100-16 DKY’nun Tosya-Osmancık 27'nci kilometresinde arıza nedeniyle gerekli tedbirleri alarak emniyet şeridine çekilmiş olan TIR’a İstanbul’dan Tokat istikametine gitmekte olan bir yolcu otobüsü arkadan çarpmıştır. Çarpışma sonucunda ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir. Kazada yaralanan 21 vatandaşımız Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Osmancık Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Maalesef, kazada 11 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir." 

 

YORUMLAR 11
  • halk 6 yıl önce Şikayet Et
    hemen suçluyu buluyoruz emniyet şeriti niçindir,hareket halindeki bir aracın emniyet şeritinden gitmesı yasaktır,burda buyuk bir ihtimalle otobüs şoförü ya direksyon başında sağlık sorunu yaşamıştır veya uyumuş olabilir yinede gerçeği allah cc bilir ama tır surucusunu suçlamak haksızlıktır ,
    Cevapla
  • hako 6 yıl önce Şikayet Et
    Trafikte hataya yer yok yazik degilmi olen insanlara yada geride biraktiklari esas acinin en buyugu
    Cevapla
  • Mavracı 6 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek bir facia, ne yaptığını bilmez densizler yüzünden günahsız yüzlerce insanın hayatı allak bullak oldu. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • RuHi 6 yıl önce Şikayet Et
    Tır suçlu gibi. Emniyet şeridine park etmek gibi bir durum söz konusu. Emniyet şeridi park yapıp yorgan döşek yatmak için değildir. Otobüse gelmek bile istemiyorum
    Cevapla
  • Deli Dumrul 6 yıl önce Şikayet Et
    Eds den o kadar çok haram para kazanan belediye, paraya kiyip, bir çekici alamamış m?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi