Her yerde aranan suç makinesi yakalandı

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde narkotik ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda, 17 ayrı suçtan aranan cezaevi firarisi ile uyuşturucu ticareti yapan 8 kişi gözaltına alındı. Operasyonda uyuşturucu ve ruhsatsız tabanca da ele geçirildi.

Her yerde aranan suç makinesi yakalandı
Her yerde aranan suç makinesi yakalandı
GİRİŞ 13.03.2018 14:25 GÜNCELLEME 13.03.2018 14:27
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube ekipleri, merkez Nilüfer ve Yıldırım ilçelerinde, uyuşturucu ticareti yapıldığını tespit etti. Yapılan eş zamanlı operasyon ile evlerde bulunan 8 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, değeri 100 bin lira olan metamfetamin, 25 gram esrar, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve buna ait çok sayıda fişek ele geçirildi.

Öte yandan Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde denetleme yapan ekipler, A.Ş.'nin durumundan şüphelenerek dur ihtarında bulundu. Kaçmaya başlayan A.Ş. ile ekipler arasında kovalamaca yaşandı. Kısa sürede yakalanan A.Ş.'nin arandığı belirlendi. 63 bin 600 lira para cezası, uyuşturucu ticareti yapmak, kaçakçılık, silah ticareti yapmak gibi 17 farklı suçtan aranan ve hakkında 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.Ş. de polis merkezine getirildi.

 

 

A.S. ile U.D., İ.İ., A.İ., T.İ, M.B., K.İ., M.K. ve E.Ç. ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR 8
  • Fed@yi_Yörük 6 yıl önce Şikayet Et
    idam idam
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Kaç saat sonra serbest bırakılacak
    Cevapla
  • cengiz 6 yıl önce Şikayet Et
    48 saat içinde hakim önüne çıkar...toplu suçlarda 4 gün içinde hakim karar verirse tutuklanır yoksa serbest. Bu süreler olağanüstü hal vb durumlarda uzatılabilir.
    Cevapla
  • Dersimli 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu tipleri neden salıveriyorsunuz dışarıya.yani illede birilerinin ocağımı sönüvere ya.vebalini bırakanlar cezaları idam yapmayanlar düşünsün.batsın sözde adaletiniz.
    Cevapla
  • Fehmi 6 yıl önce Şikayet Et
    Mobil uygulama ekiplerinin sayilari arttirilmali uygun yerlerde sok uygulamalar yapilmali teror narkotik ozel harekat asayisten olusan personeller birlikte şok uygulamalar yapmali sabit uygulama noktalarini butun suclular biliyor o guzegahlardan alternatif yollari kullanabilip gecebiliyorlar
    Cevapla
  • cüneyt beyaz 6 yıl önce Şikayet Et
    yani yine dışarda gezecek,yine suç makinası diye yakalancak,olan masum vatandaşa olacak....ne güzel adalet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak