Afrin'de şehit olurken elinde Kur'an-ı Kerim vardı

Afrin'de Türk Silahlı Kuvvetleri'nce terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Orhan Sürmen'in şehadetiyle ilgili anlamlı bir detay ortaya çıktı. Şehidin son anlarında elinde, EYP ile tuzaklanmış bir Kur'an-ı Kerim vardı.

Afrin'de şehit olurken elinde Kur'an-ı Kerim vardı
Afrin'de şehit olurken elinde Kur'an-ı Kerim vardı
GİRİŞ 14.03.2018 04:57 GÜNCELLEME 14.03.2018 07:18
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Uzman Çavuş Orhan Sürmen'in bombayla tuzaklanan Kur'an-ı Kerim'i yerden kaldırmak isterken şehit olduğu ortaya çıktı.

Mehmetçiğin Kur'an-ı Kerim'e olan hassasiyetini bilen PKK/PYD'li teröristler, terk ettikleri bölgede Kur'an-ı Kerim'i bombayla tuzakladılar. Uzman Çavuş Orhan Sürmen'in yere atılan Kur'an'ı kaldırmak isterken şehit olduğu duyuruldu.

 

 

Türk Silahlı Kuvvetleri, yapılan yazılı açıklamada, “Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 13 Mart 2018 tarihinde Afrin bölgesinde icra edilen operasyonlar esnasında, bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

YORUMLAR 115
  • Kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet etsi..mekanını cennet eylesin..Şanlı ordumuzun hangi alçak dinsiz imansızlarla savaştığını herkes görsün..bu iğrenç yaratıklar bir yahudinin yapmayacağı alçaklığı yapıyorlar..herkes bu cehennem ehlilerini görsün..inşallah enkısa sürede kökü cehennem ateşinde yanarlar..
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    İnsallah... amin..
    Cevapla
  • Arif 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahim o sehadetten bizlere de nasip et. Amin
    Cevapla
  • mustafa.. 6 yıl önce Şikayet Et
    Amin.. İnsallah...
    Cevapla
  • GARİP HAFIZ 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şehadetini kabul eylesin...ne güzel son...
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    amin...
    Cevapla
  • İstanbul-18 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu kardeşimizin şahadetini kabul etsin. Bu şekilde şahadet her kula nasip olmaz. Bu bizim Allah tarafında, karşımızda ki hainlerin şeytan tarafında savaştığının en açık göstergesi oldu. İnşaallah bütün kâfirler birleşse de, Kur'an'ı yerde bırakmamak için canını veren bu Millete diz çöktürtemeyecekler.
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    İnsallah.....
    Cevapla
  • Vangolu 6 yıl önce Şikayet Et
    Canım kardeşim mekanın cennet olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin