Afrin'den sonra oradan da kaçış başladı!

Türkiye ve ABD'nin anlaşmaya varmasıyla Afrin'den sonraki hedef olan ilçede büyük bir hareketlilik var, YPG'liler kaçış hazırlıklarına başladı.

GİRİŞ 14.03.2018 10:25 GÜNCELLEME 14.03.2018 10:52
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

TSK ve ÖSO, Afrin kent merkezinin kuşatmasını tamamlarken sivillerin güvenli çıkışına imkan sağlayacak bir koridor oluşturulmuş ve sivillerin tahliyesi sağlanmıştı.

Dün Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun ABD ile Münbiç konusunda anlaştıklarını açıklamasından sonra Münbiç'te de hareketlilik yaşanmaya başladı.

 

 

Yüzlerce sivil güneydeki Suriye rejimine ait bölgeye doğru kaçıyor.

YORUMLAR 24
  • Zaza 6 yıl önce Şikayet Et
    Ula şereften yoksun ahlaksız dinsiz PKK PYD YPG.Ula Kürt halkına en büyük zulmü siz yaptınız ula adiler.Ula Kürtlerin başına püsküllü bela oldunuz adiler.
    Cevapla
  • Özgür 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaten çoğu oralara sonradan getirilmişti. Geldikleri gibi kaçarlar. Oralar, gerçek sahiplerinin olana kadar bu mücadele devam etmeli
    Cevapla
  • kürt mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey kafir pekeke ya sen biteceksin ya biz.. Allah dinine sahip çıkacaktır. Ey kafir pkk, kolların çarpraz kesilecek. Gözlerin oyulacak. Ciğerlerin sökülecek.Bir kürt olarak yazıyorum. Bunu. vallahi kürdüm. Billahi kürdüm. Tallahi kürdüm. Irkım dinimden üstün değildir. Dinim her şeyin üstündedir. Bu ülke sana dinini yaşa diyor, ekmeğini kazan diyor, aileni büyüt diyor.. kalkmış bir ırk uğruna kafirlerin safında, piyonluk yapıyorsun. Ey kafir pkk dilim dilim olacaksın. Biraz sabret.
    Cevapla
  • Selam sana 6 yıl önce Şikayet Et
    Münbiç'te Abd ile anlaştık ve Pyd/Pkk'nın oradan çıkmasına refakat edeceğiz.Peki o Pe ke ke tamamen nasıl bitecek acaba?Münbiç'ten çık başka bir yere git,böyle olunca Pe ke ke mi biter?
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Münih’ten de Tel Abyad dan da çıkacaklar. Buralarda hiçbir şekilde kalamazlar zira buralarda yoktular zaten. Nüfus dairelerini her gittikleri yerde bu yüzden yakıyorlar. Allah onları helak etsin .
    Cevapla
  • Tam Türk 6 yıl önce Şikayet Et
    Kaçanların arasında çok terörist ve muminat vardır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak