İBB'den "Beyaz Gezi" turu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İl Müftülüğü yöneticilerine ve üniversite öğrencilerine "Beyaz Gezi" adlı programla İstanbul'u tanıttı.

İBB'den "Beyaz Gezi" turu
İBB'den "Beyaz Gezi" turu
GİRİŞ 14.03.2018 16:46 GÜNCELLEME 14.03.2018 16:46

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Tarihi Yarımada ve Panorama 1453 Tarihi Müzesi gezilerinin yanı sıra Boğaz turu ile Miniatürk ziyaretini kapsayan etkinlikte katılımcılar, kentin tarihi ve kültürel mekanlarını yakından tanıma fırsatı buldu.

Halkla İlişkiler Müdürlüğünün "Beyaz Gezi" isimli çalışma kapsamında düzenlenen etkinliğe, İstanbul Müftüsü Hasan Kamil Yılmaz, İstanbul Müftü Yardımcısı Veysel Işıldar, Din Hizmetleri Şefi Mustafa Sağır ve Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı yurtlarda kalan 350'den fazla öğrenci katıldı.

"Organizasyon gençlerle sevgi bağlarını güçlendiriyor" 

Miniatürk'te gerçekleşen öğle yemeği Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başlayan programda konuşan İl Müftüsü Yılmaz, organizasyonun gençlerle sevgi bağlarını güçlendirdiğini belirterek, başta İBB Başkanı Mevlüt Uysal olmak üzere tüm yönetici ve çalışanlarına şükranlarını iletti. 

Gün boyu süren organizasyonda, Sultanahmet Camisi, Yerebatan Sarnıcı, Panorama 1453 Tarih Müzesi ve Miniatürk ziyaret edildi.

Organizasyonun Boğaz turu bölümünde, İstanbul'un sahil şeridindeki kültürel ve mimari yapılar Halkla İlişkiler Müdürlüğünce tanıtıldı.

Sultanahmet Meydanı, Yerebatan Sarnıcı ve tarihi mekanları uzmanların sunumlarıyla yakından tanıma fırsatı bulan katılımcılar, çalışmalardan memnun kaldıklarını kaydetti. Güzel bir gün yaşadıklarını belirten gençlere, kendileri için özel olarak tasarlanan hediyeler takdim edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tasarruf edilecek emekliye verilecek - Gazete manşetleri
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!