2 yaşındaki kızına göz kırpan kişiyi dövdü

Manisa’nın Turgutlu ilçesindeki bir alışveriş merkezinde, A.Ö. (45), iddiaya göre, babasının yanındaki 2 yaşındaki kız çocuğuna göz kırptı. Durumu fark eden baba, dışarı çıkardığı A.Ö.’yü çevredekilerle dövdü. A.Ö., polis tarafından gözaltına alındı.

2 yaşındaki kızına göz kırpan kişiyi dövdü
2 yaşındaki kızına göz kırpan kişiyi dövdü
GİRİŞ 14.03.2018 22:41 GÜNCELLEME 14.03.2018 22:42
Bu Habere 156 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 21.45 sıralarında, Ergenekon Mahallesi Kavşağı’nda bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi.

VATANDAŞ TARAFINDAN DÖVÜLDÜKTEN SONRA GÖZALTINA ALINDI

 

A.Ö., iddiaya göre, alışveriş yapan ailenin 2 yaşındaki kızına göz kırptı. Kızına göz kırpan A.Ö.’yü fark eden baba, "Niye göz atıyorsun?" diyerek şüpheliyi alışveriş merkezinin dışına çıkardı.

Baba ve olayı öğrenen çevredekiler, A.Ö.’yü tekme tokat dövdü. Kanlar içinde kalan A.Ö., olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. 

TUTUKLANDI

Emniyetteki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen A.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 156
  • ismail 6 yıl önce Şikayet Et
    2 yaşındaki bebe ye art niyet düşünülmez hepimz sevgi gösterisi olarak bu tür davranışlarda bulunuruz burda bence bi art niyet yoktur halk paranoyak olmuş adalet adı altına yanlış yerlerde kullanır olmuş adaletsizlik oluşmuş kimse babanın yada annenein yanında tacize kalkışmaz bebeye göz kırpma taciz değildir sevgi gösterisidir
    Cevapla
  • aslına bakarsan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar haram faiz büyük günahlar işlenirse toplum bu hale gelir herkes birbirine şüpheyle bakar ve bunu filiyata döker İSLAM VE KURAN'ana sarılalım arkadaşlar içimizdeki sevgiyi kaybetmeyelim
    Cevapla
  • Ögretmen 6 yıl önce Şikayet Et
    16 yıllık öğretmenim artık 1 metre den fazla yaklaşmıyorum çocuklara yakınlaşan olursa uyarıyorum. Çünkü korkuyorum tüm meslektaşlarım gibi. Bırakın göz kırpmayı yüzlerine bile gülmüyoruz artık maalesef.
    Cevapla
  • Sayonara 6 yıl önce Şikayet Et
    Anası evladına terlik atar hakim 2 yıl verir. Başka bir anne evlatlarının önünde ölesiye dövülür zanlı serbest bırakılır. 14 yaşında kıza tecavüz edene, kızın ruh sağlığı zarar görmedi diye cezada indirim yapılır. Pkk sevici hainler vatan için şehit olan mehmetçiğimize dil uzatır devlet bunlara maaş vermeye devam eder. 45 yaşında bir adam BABASININ YANINDAKİ 2 YAŞINDA ÇOCUĞA GÜLÜMSEDİ GÖZ KIRPTI diye linç edilip tutuklanır mı? Ulan siz mi kafayı yediniz ben mi? Bu nasıl manyaklıktır!!
    Cevapla
  • Sayonara 6 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız bir çocuğa yapılsa neyse ama babasının yanındaki çocuğa köyü niyetle göz kırpmak için deli olmak gerek. Hiç mantıklı değil. İnsanların niyetini okumaya başlarsak bu işin sonu hiç hayra alamet olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması