Düşen jetteki 9 kişi son yolculuklarına uğurlandı

İran'da düşen jette ölen 9 kişi için bugün veda günü. Lianna Hananel toprağa verilirken, Eda Uslu, Ayşe And, Aslı İzmirli ve Melike Kuvvet için cenaze töreni düzenleniyor.

GİRİŞ 15.03.2018 13:31 GÜNCELLEME 15.03.2018 14:35
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz Pazar günü İran'da düşen jette hayatını kaybedenler Mina Başaran, Burcu Urfalı, Sinem Akay, Ayşe And, Aslı İzmirli, Jasmin Buruh, Liana Hananel, Eda Uslu ve Melike Kuvvet için bugün cenaze töreni düzenlenecek. İlk olarak İran'da düşen uçakta hayatını kaybenlerden Lianna Hananel için Ulus'taki Musevi Mezarlığı'nda tören düzenlendikten sonra toprağa verildi.

LİANA HANANEL TOPRAĞA VERİLDİ

 

 

1 çocuk annesi Liana Hananel için Ulus Musevi Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine çok sayıda kişi katıldı. Hananel, cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

KABİN MEMURU EDA USLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR

İran'da düşen jette hayatını kaybeden 41 yaşındaki kabin memuru Eda Uslu için cenaze töreni düzenleniyor. Uslu'nun tabutu sevenlerinin omuzlarında cenaze töreninin düzenleneceği Beylikdüzü Fatih Sultan MehmetCamii'ne getirildi. Burada Uslu'nun annesi, kız kardeşi ve ağabeyi taziyeleri kabul etti. Acılı ailenin tabut başında uzun süre gözyaşı döktüğü görüldü.

Uslu için öğle namazının ardından cenaze namazı kılınacak.

AYŞE VE ASLI İÇİN ZİNCİRLİKUYU'DA TÖREN

Ayşe And ve Aslı İzmirlinin cenazeleri saat 12.00 sıralarında Zincirlikuyu Camii'ne getirildi. Cenaze aracından indirilen Ayşe And'ın tabutuna annesi Ayşıl Eke de gözyaşları içinde omuz verdi. Tabutu musalla taşına kadar omuzlarında taşıyan anne, uzun süre tabuta sarılarak ağladı.

Aslı İzmirli'nin tabutunun başında da annesi annesi Gülay ve babası Coşkun İzmirli bekledi. Anne ve baba gözyaşlarına boğuldu. Her iki arkadaşın tabutları yan yana konuldu. Öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından da Ayşe And ve Aslı İzmirli Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanlıklarında toprağa verilecek.

MELİKE KUVVET'İN CENAZESİ KONYA'DA UĞURLANIYOR

Kaza yapan özel jetin ikinci pilotu Melike Kuvvet'in cenazesi, memleketi Konya'da kaldırılıyor.

ZEYNEP COŞKUN YARIN BURSA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Zeynep Coşkun yarın Bursa'da defnedilecek. Düşen jette hayatını kaybeden kaptan pilot Beril Gebeş'in cenazesi için kimlik tespit çalışmaları ise İran'da sürüyor.

YORUMLAR 29
  • Ali Mercan 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaziklar olsun bunlar afrinde vatan icin canini veren Mehmedimden Holding ve para hatiri icin daha kiymetli oldular yaziklar bize
    Cevapla
  • Hakikat 6 yıl önce Şikayet Et
    Kişi sevdiği ile beraberdir.Allah rızası olmayan herşey boştur.Dinini yaşamayan bizden değildir.Sevgili Peygamberimiz Muhammed aleyhisselam ve onun Eshab'ının yolundan gitmeyenler zavallıdır.Allah zenginlik verdiği kişide zekat ister,hayır hasanat ister.Fakirlere yardım ister.Sahabeden Abdurrahman bin Avf radıyallahü anh gibi adam ister.Bütün malını mülkünü Rasulullah ve dini islam için harcadı.Aşere-i mübeşşereden oldu.Ecel geldi cihana baş ağrısı bahane. İnşallah bu hadiseler ibret alırlar.
    Cevapla
  • Koc urfa 6 yıl önce Şikayet Et
    Fakir ölse duyan olmaz. Evi yansa koşan olmaz. Vay vay
    Cevapla
  • abdullah ünal 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar bekarlıga veda partisi sehitleri degilmiydi
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Devlet,millet için mi gittiler de bayrak sermişler tabuta.Dönecekmiş falanı bilmem.Ne amaç için gittiler de ne amaç için dönüyorlardı.Bir değeri olsun, o bayrak vatan için canını verenlerin üstüne serilir.TSK pilotu olarak mı gitti ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış