Mehmet Aydın nereye kaçtı? Eşi itiraf etti! Kimliğine bakın bu bomba...

Çiftlik Bank'ın sahibi Mehmet Aydın kardeşi ile birlikte firar etti. Hakkında soruşturma varken kaçması kuşku yaratırken Mehmet Aydın'ın ortaya çıkan kimliği olay oldu. Eşi Sıla Aydın tutuklanmadan önce Mehmet Aydın ile ilgili ifşada bulunmuştu. Haklı da çıktı...

Mehmet Aydın nereye kaçtı? Eşi itiraf etti! Kimliğine bakın bu bomba...
Mehmet Aydın nereye kaçtı? Eşi itiraf etti! Kimliğine bakın bu bomba...
GİRİŞ 16.03.2018 09:54 GÜNCELLEME 16.03.2018 09:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye genelinde 500 bine yakın kişinin üye olduğu Çiftlik Bank ile büyük bir vurgun yapan Mehmet Aydın elini kolunu sallayarak firar etti. 27 yaşında binlerce kişiyi dolandıran Mehmet Aydın'ın kardeşi Fatih Aydın ile birlikte paraları da alıp kaçtığı ortaya çıktı.

Mehmet Aydın'ın kaçtığını da kamuoyu Ocak 2018'de boşanma davası açan eşi Sıla Aydın'dan duydu. Sıla Aydın eşinin kardeşi ile birlikte önce Dubai'ye oradan da Uruguay'a kaçtığını söyledi. Sıla Aydın ifşalar sonrasında tutuklanırken Mehmet Aydın'ın ortaya çıkan kimliği karısının dediklerini doğruladı.

 

 

MEHMET AYDIN URUGUAY VATANDAŞI ÇIKTI KİMLİĞE BAKIN!

Çiftlik Bank'ın sahibi Mehmet Aydın'ın 2017 yılında Uruguay vatandaşı olduğu ortaya çıktı. Eşi Sıla Aydın Mehmet Aydın'ın Uruguay'da şirketi olduğunu ve 40 milyon lirayı oraya transfer ettiğini söylemişti. İşte Mehmet Aydın'ın Uruguay kimliği;

Sıla Aydın'ın avukatı Abdullah Yörük, Mehmet Aydın’ın en son geçen 19 Şubat’ta İstanbul’da oturduğu adresini değiştirdiğini belirterek, “O tarihten bu yana kendisine ulaşılamıyor. Uruguay’a gitmiş. Yurt dışına çıkardığı iddia edilen paralarla da Uruguay ve Arjantin’de inşaat işi yapıyor. Uruguay vatandaşlığı da almış” şeklinde konuşmuştu.

mehmet-aydın-çiflik

MEHMET AYDIN NASIL KAÇTI KİMLER GÖZ YUMDU?

Hakkında onca soruşturmar varken Mehmet Aydın'ın elini kolunu sallayarak firar etmesi herkesi isyan ettirdi. Dolandırıcılıkla suçlanan Mehmet Aydın'a yurt dışına çıkış yasağı neden konulmadı sorusu kamuoyunun gündeminde. Çiftlik Bank vurgunu sonrasında ortaya çıkan bilgiler de Mehmet Aydın'ın kaçışına göz yumulduğu kuşkusunu doğuruyor.

MEHMET AYDIN'IN FOYALARI

Mehmet Aydın'ın kaçışı sonrasında yeni foyaları da ortaya çıktı. Bunlardan biri Çiftlik Bank öncesinde yaptığı 'çıplak' işi... Mehmet Aydın dolandırıcılığa 'çıplak gösteren gözlük' satarak başlamış. Çiftlik Bank'ın sahibinin ortaya çıkan son videosu ise rap merakından;

YORUMLAR 3
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    bu herif urugay vatandasi degil o kimlik sadece 2 yillik oturum yani iki yillik vize
    Cevapla
  • mby 6 yıl önce Şikayet Et
    vize degil oturum izni o..
    Cevapla
  • yorum 6 yıl önce Şikayet Et
    televizyonda reklamlari donuyordu.devlet neden buna bir kural getirmiyor.oyle her onune gelen reklam veriyor.ayrica arakan icin para topladik kimseden para cikmadi.bu ciftlik bank icin 510 milyon tl parayi nerden bulup yatirmislar.bizim insanimizda hakkaten de cok para varmis.bir de harama bayiliyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!