Türkiye'nin ateş gücüne karşı koyamazlar!

CNN canlı yayınında Afrin hakkında değerlendirmelerde bulunan Rıck Francona, YPG'li teröristlerin Türkiye'nin gücüne karşı koyamayacağını söyledi.

Türkiye'nin ateş gücüne karşı koyamazlar!
Türkiye'nin ateş gücüne karşı koyamazlar!
GİRİŞ 15.03.2018 15:23 GÜNCELLEME 15.03.2018 15:33
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin; Suriye'nin kuzeyindeki teröristlere yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı, Amerika'nın YPG için kurduğu kirli planları alt üst etti.

Örgüte devlet hayali kurduran Amerika, bölgede kullandığı teröristlerden ümidini kesti.

 

AMERİKA YPG'Yİ SATTI

CNN'de ekrana gelen programda Zeytin Dalı Harekatı'nı değerlendiren Amerikalı askeri analist Rıck Francona, ülkesinin Afrin konusundaki tavrını da ortaya koydu.

"TÜRKİYE'NİN ATEŞ GÜCÜNE KARŞI DURAMAZLAR"

Afrin'i işgal altında tutan YPG'li teröristlere Türk Silahlı Kuvvetleri karşısında şans vermeyen Francona, teröristlerin Afrin'den vazgeçmek zorunda kalacağını kaydetti.

Amerikalı askeri analist,"Afrin kantonuna muhtemelen bir çözüm getirileceğini düşünüyorum. Kürtler burada vazgeçmek zorunda kalacak, Türkiye’nin ateş gücüne karşı duramazlar." diye konuştu.

YORUMLAR 10
  • arda elma 6 yıl önce Şikayet Et
    yahudi oyunu bu köle amerikalılar
    Cevapla
  • Xxx 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd li vatantaş bende kürtüm.ama ben vatanımı cok.seviyorum ama turküm sen ordaki kurt degil kenisini 10 dolara satılmiş it sürüsü ipide sizin gibi dos görünüp düşmanin elinde .hepiniz abd ve ortadki.terörüslerin hepniz cehenemin dibini boylucaksınız insallah.
    Cevapla
  • Burak 6 yıl önce Şikayet Et
    Kürtler diyerek bile Türkiye'yi karıştırmaya çalışıyorlar. Terörist onlar kimi yiyorsunuz %10 u kürt yarısı suriye halkı zorla silah verdiler ellerine sürüyorlar cepheye..
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Kürt ile Türk bir ve beraberdir. Kürdünde Türkünde vatanı devleti birdir. Çocuklarımızın kanı karışıktır. Kız aldık kız verdik. Oğul aldık kız aldık. Pkk israil uşağıdır emperyalist uşağıdır. Cami yakar, cemaat kurşunlar. Pkk Kürt değildir. Kahramanmaraştan dualar selamlar...
    Cevapla
  • tito 6 yıl önce Şikayet Et
    yav arkadaş ne afrini afrinmi kaldı tamamen kuşatıldı siviller olmasa 1 günlük işi var hiç girmesek tek kurşun atmasak 3 gün ömürleri var açlık susuzluktan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı