Beyazıt Öztürk'ün Çiftlik Bank reklamı çıktı! Herkes bunu izliyor

Halktan alınan yüz milyonlarca lira topladıktan sonra sırrı kadem basan Çiftlik Bank sorumlularının ardından ortaya yeni gelişmeler çıkmaya devam ediyor.

GİRİŞ 16.03.2018 09:50 GÜNCELLEME 16.03.2018 09:50
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Tv sunucusu Beyazıt Öztürk’ün kendi programında Çiftlik Bank ve ürünlerinin reklamını yaptığı görüntüler ortaya çıktı. Çiftlik Bank'ın onaylı Twitter hesabından da paylaşılan reklam, "Bu akşam Çiftlik Bank'ın Beyaz Show'da sizlere SÜRPRİZİ var! Herkes ekran başına 23:30 da başlıyor! ÇiftlikBank Beyaz Show'da" sözleriyle duyurulmuş.

 

 

Sosyal medyada bu görüntüleri paylaşan kullanıcılar 'Beyaz da bunu yapıyorsa biz kime güvenelim?' diye sordu. Bu reklamdan sonra, reklamlarını vatandaşların güvendiği insanlara çektirip duygularını sömüren Çiftlik Bank'a tepkiler çığ gibi büyüdü.

 

YORUMLAR 11
  • akıncı 6 yıl önce Şikayet Et
    avrupada namaz sünnetmi var adamlar dürüst bizde adam camiden çıkıyor trfecilik yapıyor son zamanlarda köşeyi dönenlere bak hiç biri camiden çıkmıyor ayrıca örnek vereyim türkiyeyi 400 milyar dolar zarara uğratan fötöcüler onlatda camiden çıkmıyor kusaca insan olmak gerekiyor
    Cevapla
  • Selmani BEKİROĞLU 6 yıl önce Şikayet Et
    Bazı yakınlarım bunu sordular. Ben de hocalardan duyduğuma göre caiz olmadığını söyledim. Allah razı olsun onlar da dinlediler. Elhamdülillah din-i mübin-i İslama tabi olmak onları kurtardı.
    Cevapla
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    ya anladık da bu kadar küçük yaşta işletme açan hem de iddialı adına banka deyip milletten para çekerken, bu para yatıranlar nasıl yatırmış anlaşılır değil. hadi yatırdınız devletin denetimi diye birşey var kimse araştırıp bu şirketin özsermayesi ne, böyle toplama para ile alel usul bir şirket yönetilir mi, biraz da kendimizde hata arayalım. parayı toplayan suçlu anladık da verenler de kısa yoldan köşeyi düşünüyordu en azından bir bölümü. şu kısa yoldan köşeyi dönme işini bir bırakalım
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Sahtekâr ile tamahkâr iyi anlaşırmış.
    Cevapla
  • Necati 6 yıl önce Şikayet Et
    Bûtûn zararlı maddeler gıdanın i¢ersinden.çıkartılsın zararın.azı coğu olmaz. Bekliyoruz
    Cevapla
  • tncy 6 yıl önce Şikayet Et
    millet olarak kolay para kazanma pesindeyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi