4,5 yaşındaki kıza istismar! Cezası belli oldu

Adana'da 4,5 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Sedat Keser ilk duruşmada 51 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

GİRİŞ 16.03.2018 13:58 GÜNCELLEME 16.03.2018 16:09
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Adana'da 4,5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Sedat Keser, ilk duruşmada 51 yıl hapse mahkum edildi. 

Adana Bölge 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanık Sedat Keser, yattığı cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı.

Duruşmada 4,5 yaşındaki B.Ç.'nin ailesinin avukatı da hazır bulundu.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Hakkında "Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı" suçundan 45 yıl, "Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Çocuğu Cinsel Amaçlı Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçundan da 21 yıl olmak üzere toplam 66 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan Keser, suçlamaları kabul etmedi.

Mahkeme heyeti, sanık Sedat Keser'i 51 yıl hapse mahkum etti.

Ailenin avukatı Meryem Remziye Şimşek, duruşma sonrası yaptığı açıklamada, hapis cezasını az bulduklarını belirterek, daha yüksek ceza alması için karara itiraz edeceklerini söyledi.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 61
  • Halk 6 yıl önce Şikayet Et
    Halk idam beklerken, 51 yıl cezayla(!) sapık değil, vicdanlarımız müebbet yedi.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Avukat itiraz etseniz, üstüne bir 10 sene daha koysalar ne kıymeti var! On yıl sonra iyi hal falan filan diye çıkar hapisten
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    idaaaaaaam
    Cevapla
  • muallim 6 yıl önce Şikayet Et
    aldığı nefes bile haram iken ekmek su mu verecekler şimdi buna....
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Böyle suçlara idam gelmeli. Yoksa kimseyi tatmin edemezler bu cezalar ile. Bu sapıklık lar da bitmez. Ne hâle geldik yaa. Bi devlet olarak bu gibi suçlara önlem alamıyorsan getirecek sin idamı. Sallandiracaksin meydanda baş aşağı. Bu gibi sapıklara ders olacak. Başka çaresi yok. Ne oldu at hapse ver yemeğin i yatsın. Hiç tatmin edici değil.
    Cevapla
  • Adaletiniz batsın 6 yıl önce Şikayet Et
    Sapığı korumak için tek kişilik hücre yetmezmiş gibi mahkemeye bile getirmemişler cezaevinden SEGBİS ile sanal olarak katılmış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti