6 ilde Çiftlik Bank operasyonu! çok sayıda gözaltı

Sakarya merkezli Çiftlik Bank soruşturması kapsamında 6 ilde 19 adrese yapılan eş zamanlı operasyonlarda yeni gözaltılar yapıldı.

6 ilde Çiftlik Bank operasyonu! çok sayıda gözaltı
6 ilde Çiftlik Bank operasyonu! çok sayıda gözaltı
GİRİŞ 16.03.2018 14:00 GÜNCELLEME 16.03.2018 14:30
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Sakarya merkezli Çiftlik Bank soruşturması kapsamında 6 ilde 19 adrese yapılan eş zamanlı operasyonlarda yeni gözaltıların olduğu bildirildi.

19 FARKLI ADRESE BASKIN

 

 

Geyve Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, güvenlik güçlerince İstanbul, İzmir, Bursa, Çanakkale, Balıkesir ve Malatya'da eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Ekiplerce 19 farklı adreste arama yapılırken, yeni gözaltına alınanların olduğu ve soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

DOSYADA GİZLİLİK KARARI VAR

Öte yandan, şirketin farklı illerinde bulunan mallarına el konulduğu, çok sayıda mağdurun da ilgili kolluk kuvvetlerine ve savcılıklara şikayette bulunduğu belirtildi.

Dosyada gizlilik kararı bulunan soruşturma çok yönlü devam ediyor.

Sakarya'nın Taraklı ilçesinde Çiftlik Bank Mavi Yumurta Damızlık Tesisiyle ilgili Kaymakamlığın, "usulsüz faaliyet yürütüldüğü" yönündeki şikayeti üzerine Geyve Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında Çiftlik Bank Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Çolak (35), şirketin sahibinin eşi Sıla Aydın ve H.T. tutuklanmıştı.

YORUMLAR 45
  • Halid bin Velid 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir kere bu süt oğlana medya da destek verdi. Milleti gazladı yandaş medya ve diğerleri. Allah ile din ile milleti kandırdı kaçtı süt oğlan. Ne bir denetim ne de bir takip olmuş. Adam yüzlerce milyonu dışarı çıkarmış kimsenin ruhu duymamış. Bu ülkede eziyeti dürüst ve ahlaklı vatandaş çekiyor vesselam.
    Cevapla
  • hamit. 6 yıl önce Şikayet Et
    çiftlikbank reklamını boy boy yapan ve tüketiceleri bu dolandırıcılara peşkeş çeken tüm basın ve medya kuruluşlarınada rtük tarafından ceza yağmalı.Ve mağdur olan insanlar bu yayın kuruluşları hakkında yanıltıcı ve aldatıcı reklamdan dolayı mahkemelere suç duyurusunda bulunup yüklü tazminat davaları açmalı....
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir kere de şu hırsız çetesini kaçmadan yakalayın. Bu kaçışlar tesadüf değil, hatırı sayılır yardım olmadan o kadar parayı dışarı çıkar kaç? Üç kuruşluk kira geliri vergisini tespit eden sistem çuvallar dolusu parayı neden tespit edemiyor?
    Cevapla
  • Alp 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya kardeşim konut kooperatiflerinde aynı durumda ben kooperatif maduruyum bizim gibi binlerce maduruyum var kooperatifler insanları sömüren kuruluşlara dönmüş durumda lütfen bu konuyu da gündeme alın
    Cevapla
  • Oku Arkadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Kafama takılan bi soru var. Neden hep bizim ülkeden paraları çalıp başka ülkeye kaçıyolar? Bize niye kimse kaçıp gelmiyor? Kandırılmaya en müsait ülkeyiz sanırım. Anlayamadım. Biraz okuyun araştırın bilgi sahibi olun artık çıkın şu cehaletten.. Uyanın uyanın Huuuu ! Bir sürü garip fakir yetim öksüz var onlar aç zor durumda ama parası olan hemen yastık altı hemen yatırım evlenemeyen bir sürü genç var maddi açıdan.. hep bu dünya ya yatırım yapma yahuu ! Biraz da ahirete yap !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?