Afrin’den kaçarak bir traktör konvoyu ile Cinderes bölgesindeki köylerine gelen sivilleri ÖSO mensubu bir Türkmen karşıladı.

Sivillere "Siz bizim baş tacımızsınız. Siz sağ salim köyünüze döndünüz elhamdülillah. Kurtarılmış bölgelerdeki evlerinize hoş geldiniz. Özgür Suriye Ordusu'nun size davranışlarını nasıl buluyorsunuz?" diyen ÖSO askerine Afrin’den kaçan köylülerden biri, "Elhamdülillah her şey yolunda. İşler çok güzel yapılıyor” yanıtını verdi.

ÖSO’lu Türkmen bir asker, Afrin halkına gönderdiği mesajda, "Siz bizim halkımız, kardeşlerimiz, arkadaşlarımızsınız. Arap, Türkmen, Kürt hepsi bizim kardeşlerimizdir. Biz buraya terör örgütlerine karşı savaşmak için geldik" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • yusuf 17.03.2018 15:04
    Sivillere sahip cikmak elbette ki TÜRK e yakisan serefli bur konu lakin TERÖRIT lere dikkat sivil diye araya sizma girisimleri olabilir en azindan kacan gurup icinde ki halka sorulsun aranizda araniza karismis pkk li varmi diye varsa elbet birisi ifsa edecektir bu bizden halk tan degil aramiza sizmistir diyecektir aman ha azami dikkat
  • Ahmet 17.03.2018 06:30
    Şu ortaki esmer, sakallı adamın tipini hiç gözüm tutmadı. Cins cins bakıyor..
  • fatih 16.03.2018 19:35
    afrindeki sivillerede güvenmeyin
  • ADSIZ 16.03.2018 15:58
    Bunlari Türkiyeye sokmayin, hepsi PKK sempatizani ama ölümden kaciyorlar.