NATO paylaştı! 'Türk denizciler...'

NATO, 'Türk Denizcileri sıkı çalışıyor' notuyla TCG Gaziantep gemisinden fotoğraflar paylaştı.

NATO paylaştı! 'Türk denizciler...'
NATO paylaştı! 'Türk denizciler...'
GİRİŞ 16.03.2018 14:35 GÜNCELLEME 16.03.2018 14:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

NATO 'nun sosyal medya hesaplarından İtalya'da tatbikatta bulunan Türk Kuvvetleri Komutanlığı'na ait TCG Gaziantep gemisinden fotoğraflar paylaştı. Paylaşımda 'Türk Denizcileri TCG Gaziantep gemisinde çevredeki bütün denizaltı bağlantılarını takip etmek için sıkı çalışıyor' notu da yer aldı. #WEARENATO hastag’iyle paylaşılan fotoğraflarda Türk denizciler gemi içinde monitörlerden takip yaparken görülüyor.

10 ÜLKE VAR

 

Türkiye, NATO Deniz Komutanlığınca İtalya'nın ev sahipliğinde düzenlenen ve son dönemde çeşitli gerilimlerle gündeme gelen Yunanistan'ın da katıldığı Dynamic Manta-17 Tatbikatı'na bir denizaltı, iki karakol uçağı ve bir firkateynle katıldı. Her yıl NATO Deniz Komutanlığınca düzenlenen ve dünyanın önemli deniz tatbikatlarından Dynamic Manta-17'nin İtalya'nın ev sahipliğinde Orta Akdeniz'de devam ediyor.  24 Mart'a kadar sürecek tatbikata TCG I. İnönü denizaltısı, iki P-235 deniz karakol uçağı, TCG Gaziantep fırkateyni katıldı. NATO'nun fiili olarak icra ettiği en büyük çaplı denizaltı ve denizaltı savunma harbi tatbikatlarından Dynamic Manta-17, katılımcı ülkelere denizaltı tehdidine karşı ileri seviyede koordineli hava/su üstü ve denizaltı iş birliği ile eğitim imkanı sağlamayı amaçlıyor. Tatbikata ABD, Almanya, Fransa, İngiltere, İspanya, İtalya, Kanada, Norveç, Türkiye, Yunanistan ve NATO Daimi Deniz Görev Grubu-2 unsurları katılıyor.

YORUMLAR 2
  • emre 6 yıl önce Şikayet Et
    ey kafirler topluluğu ey nato Türkiye olmasa siz bir hiçsiniz
    Cevapla
  • keke 6 yıl önce Şikayet Et
    Tek yol, tek çare; Milli Ekonomi, Milli Siyaset, Milli Düşünce, Milli Ordu, Milli Silah, Milli Sanayi, Milli Hukuk, Milli Eğitim, Milli Diyanet, Milli Medya, Milli Duruş, Milli Güç, Ve tek kurtuluş MİLLİ İRADE...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu