Afrin'deki Mehmetçiğe anlamlı destek!

Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Afrin'de görev yapan Mehmetçiğe pawerbank gönderdi.

Afrin'deki Mehmetçiğe anlamlı destek!
Afrin'deki Mehmetçiğe anlamlı destek!
GİRİŞ 18.03.2018 12:11 GÜNCELLEME 18.03.2018 12:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eyüp Sultan Kemerburgaz muhtarlığının salonu'nda  gerçekleşen kampanyada konukları  Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine Kampanyaya katkı ve destek veren öğrencilere, okul müdür yardımcısı Mahmut Çoşkun'a ayrıca teşekkür eden  Muhtar Gürkan yılmaz, Programın açış konuşmasını yapan  konuşmasına şöyle devam etti: "Afrin'de memleketimiz, geleceğimiz ve çocuklarımız için savaşan Mehmetçiğimize ufakta olsa bir katkıda bulunmak istiyoruz" dedi.

Gürkan Yılmaz terör örgütleri ile mücadeleden, Zeytin Dalı Harekatına, cephede ve cephe gerisinde birlik ve beraberlikten, gençlere düşen görevlere değin birçok konu konuştu. Genel itibariyle Mehmetçiğimizin herhangi bir şeye ihtiyacı yok. Devletimiz çok güçlü ve her türlü ihtiyaçları karşılanıyor. Yapılan istisnai bir durum. Bizim yaptığımız yangına bir karıncanın su taşıması misali. Powerbankları, Afrin'de canlarını ortaya koyup kahramanca savaşan Mehmetçiğimize gönderilmek üzere sembolik anlamda teslim aldık. Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci kardeşlerimize tekrar sonsuz teşekkür ediyorum dedi.      

 

 

Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi müdür yardımcısı Mahmut Coşkun okulumuzi öğrencileri olarak dualarımızın yanında gözle görülür iyilikte bulunmak istedik inşallah askerlerimiz dağda bulundukları sırada  şarj etmek için bir imkanları olmayacağı için askerlerimize  en azından böyle küçük bir hediye göndererek hem gönüllerini almak hem de sürekli okulumuzda hatırımız da olduklarını bilmeleri istedik Allah ve yar ve yardımcıları olsun inşallah  Allah'ın izniyle bu zafere inandık milletimize devletimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz tek bir askerimizin bile saçının teline zarar gelmeden tekrar ülkemize dönmesini temenni ediyoruz dedi.  Mahmut Çoşkun zeytin dalı harekatı, harekat sürecinde  genel durum değerlendirmesi yaptı. Afrinde görev yapan Muhammedin ordusuna  destek veren öğrencilerine tavsiyelerde bulundu konuşmasına şöyle devam etti: "Afrin'de memleketimiz, geleceğimiz ve çocuklarımız için savaşan Mehmetçiğimize ufakta olsa bir katkıda bulunan öğrencilerine teşekkür etti. Mahmut Çoşkun  terör örgütleri ile savaşan askerlerimize, selam gönderdi.

YORUMLAR 1
  • Yiğit 6 yıl önce Şikayet Et
    Ellerinize ve emeğinize sağlık. Yüce Allah kabul etsin ve kazalardan belalardan korusun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor