Eşini öldüren koca: Adalete güveniyorum

Bilecik'te 8 aylık hamille eşi Melike Kartal'ı evinde 29 yerinden bıçaklayarak öldüren Hüseyin Kartal ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Eşini öldüren koca: Adalete güveniyorum
Eşini öldüren koca: Adalete güveniyorum
GİRİŞ 19.03.2018 12:17 GÜNCELLEME 19.03.2018 12:17
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Olay, geçen 15 Haziran'da Ertuğrulgazi Mahallesi Şehit Tahsin Büyükçoban Caddesi'nde meydana geldi. Aile içi geçimsizlik nedeniyle hakkında 3 ay süreyle evden uzaklaştırma kararı verilen fabrika işçisi Hüseyin Kartal, eşi Melike Kartal'ın kaldığı eve gitti. Çıkan tartışmada Hüseyin Kartal eşini 29 yerinden bıçakladı. Hüseyin Kartal daha sonra 155 Polis İmdat hattını arayarak kendisini ihbar etti. Gelen polis ekipleri Hüseyin Kartal'ı gözaltına alırken, ağır yaralanan Melike Kartal kaldırıldığı Bilecik Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı. Melike Kartal'ın karnındaki 8 aylık erkek bebek sezaryenle alındı. Bebek önce Afyonkarahisar'a oradan da ambulans helikopterle Isparta'ya götürüldü. Isparta Özel Hastanesi'nde tedaviye alınan bebek, 3.5 ay sonra yaşamını yitirdi. Katil zanlısı Hüseyin Kartal ise tutuklandı.

Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu olarak yargılanan Hüseyin Kartal son kez mahkeme heyetinin karşısına çıktı. Hüseyin Kartal duruşmada pişman olduğunu söyleyerek, "Adalete güveniyorum" dedi. Mahkeme heyeti, sanığı ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırdı.

 

 

YORUMLAR 21
  • Bunun 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunu asacan hesabını Allah'a bırakacan besle besle nereye kadar hapisler dolduğu Zaman buda aldan yararlanacak adalet dediğin tek dişi kalmış canavar yapacak bişey yok çokta yok
    Cevapla
  • mişmiş 6 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu caniye sorsan dinin ne diye. Elhamdülillah müslümanım der. Malesef hepimiz müslümanız ama ezbere ezbere... Mümin değiliz. Mümin olabilmek için nefsimizin bilmemiz lazım. "Nefsini bilen rabbini bilir" buyurmuş Resul-i Ekrem (S.A.V.) En büyük düşmanımız olan nefsimizi hangimiz biliyoruz. Nefsin 19 kötü afeti vardır. Biri de Öfke ve Gayz'dır. Din namaz abdest değildir. Güzel ahlaktır. "Nefsini arındıran, kurtuluşa ermiştir." ŞEMS-9
    Cevapla
  • ilkay 6 yıl önce Şikayet Et
    iki kişi öldürdü.nefes alıyorr
    Cevapla
  • kevser 6 yıl önce Şikayet Et
    asın
    Cevapla
  • ... 6 yıl önce Şikayet Et
    Adalete güvenmiyormuş ne bekliyordun af mı ...sana en ağir hakaretler az gelir ...azapda boğul ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu