TSK'dan dünyaya Afrin mesajı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından Afrin ilçe merkezinin ele geçirilmesine ilişkin yapılan paylaşımda, "Sivil, masum kişiler, çevre, tarihi eserler, dini ve kültürel yapılar Türk Silahlı Kuvvetleri için dokunulmazdır." değerlendirmesine yer verildi.

GİRİŞ 20.03.2018 11:30 GÜNCELLEME 20.03.2018 12:31
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

TSK'nın Afrin'i terör örgütü YPG/PKK'dan temizlemesinden dakikalar sonra Haber7.com olarak tüm dünyaya örnek olması için ABD'nin Rakka'daki operasyonu ile TSK'nın Afrin harekatı arasındaki farkı gösteren fotoğrafları haberleştirdik.

TSK'nın sivil hassasiyeti ve şehrin korunmasına gösterdiği özene vurgu yapılan haber Türkiye'nin büyük takdirini topladı. Milyonların paylaştığı haberimiz, TSK'nın da dikkatini çekti.

 

 

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından Afrin ilçe merkezinin ele geçirilmesine ilişkin yapılan paylaşımda, "Sivil, masum kişiler, çevre, tarihi eserler, dini ve kültürel yapılar Türk Silahlı Kuvvetleri için dokunulmazdır." değerlendirmesine yer verildi. Paylaşımda ayrıca, Suriye rejimi, terör örgütleri ve bazı emperyalist güçlerce yerlebir edilen Musul, Halep, Rakka ve Doğu Guta'ya dair fotoğraflara da yer verildi.

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 8
  • AHMET 6 yıl önce Şikayet Et
    Amerika zaten amacı İslam şehirlerini harabeye çevirmek öldürmek
    Cevapla
  • nevzat 6 yıl önce Şikayet Et
    ey batılı haçlı orduları bu fotoğraflara bakında türk silahlı kuvvetlerinden insanlık dersi alın medeniyyet neymiş görün
    Cevapla
  • medya paylaşmalı 6 yıl önce Şikayet Et
    tüm ulusal medyalara sosyal medyalarda paylaşılmalı
    Cevapla
  • HalitBinVelit 6 yıl önce Şikayet Et
    Resim Gayet açık! Amerikan ordusunun girdiği yerde Kan ve gözyaşı vardır..Talan olur.
    Cevapla
  • Adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    Onlar 1 Taşla 2 kuş vurmanın peşinde.Hem işgal sömürü Hemde ne kadar müslüman ölse kardır anlayışı. Düşünün ölen 1 milyon Müslüman diilde Hıristiyan olsaydı ne yaparlardı.Dünya savaşı başlatırlardı.Kıyamet koparırlardı.Bir İki yalandan kınama geçiştir gitsin.Bunlar Hristiyani Teröristler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran'ın misillemesi sonrası Putin'den uyarı geldi: Feci sonuçları olur!
Güney Kore ile görülmemiş anlaşma! Altay Tankı detayı çok konuşulacak