Örgüt görüşmelerinde eski istihbaratçı yöntemi

FETÖ üyeliğinden aranan eski Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, gaybubet evlerine yönelik düzenlenen operasyonda Ankara’da yakalandı.

Örgüt görüşmelerinde eski istihbaratçı yöntemi
Örgüt görüşmelerinde eski istihbaratçı yöntemi
GİRİŞ 22.03.2018 08:01 GÜNCELLEME 22.03.2018 08:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ailesiyle birlikte gaybubet evinde saklanan Yıldız’ın, örgüt görüşmelerinde ses ve görüntü takibine takibe takılmamak için seçtikleri yerler dikkat çekti. Yıldız’ın örgüt üyeleriyle hamam, kebapçı gibi yerlerde toplandıkları belirtildi.

PARA AKIŞI DEVAM EDİYOR

 

 

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden aranan Yıldız, gaybubet evlerine yönelik operasyonda Ankara’da önceki gün yakalandı. Yıldız, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, ailesiyle birlikte kaldığı belirlenen gaybubet evinde gözaltına alındı. Aranmasına karşın Yıldız’ın lüks bir sitede nasıl kalabildiği sorusu örgütün kendi içinde para ve himmet akışını sürdürdüğü şeklinde yorumlandı.

ESKİ İSTİHBARATÇI YÖNTEMİ

Örgüt görüşmelerinin düzenledikleri yerler ise dikkat çekti. Ses ve görüntü gibi teknik takibe takılmamak için örgüt elemanlarının hamamda toplandıkları belirtildi. Bu yöntem ise eskiden beri kullandığı özellikle özel görüşmelerin yapıldığı yerlerde kamufle amaçlı kullanıldığı bildirildi.

Yeni Şafak

YORUMLAR 5
  • Jhffdd 6 yıl önce Şikayet Et
    Bakın daha kimler cikacaaaak
    Cevapla
  • Hamidiye Süvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    İdam idam idam.
    Cevapla
  • Adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    Fare sonunda yakalanır.Hamamade girse nereye girerse girsin.Bu pisllik mikroplarla mücadele hız kesmeden devam etmeli.Hala daha tam ayıklandıklarını kimse söyleyemez.ALLAH Aşkına didik didik edin ve bu mikropları temizleyin. Bunlar kanser mikrobundan bile tehlikeli.
    Cevapla
  • Türkiyem 6 yıl önce Şikayet Et
    Hamama giren terler...!
    Cevapla
  • bekir cizmeci 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu isler hala nasil devam ediyor anlamak mumkun degil.Hiyanet diyorsun anlamiyor,ihanet diyorsun anlamiyor,ortaya cikarilan sahitli ispatli hainliklere kulaklarini tikayip dine hizmet ettigini iddia ederek devam ediyor.Aymazlik desem sigmiyor,delilik desem sigmiyor peki nedir bu kor inadin sebebi?Kardesim su andaki durusunuz tam millete, vatana ve devlete dusmanlik mertebesidir yahu anlayin artik.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!