B’iota laboratuvarları’ndan dünya doktorlarına eğitim

AR-GE yatırımları ile Bilim Ticaret ve Sanayi Bakanlığı’ndan ödül alan B’IOTA laboratuvarları, Balkan ülkelerindeki doktorlara saç dökülmesine karşı bitkisel çözümler eğitimi veriyor.

B’iota laboratuvarları’ndan dünya doktorlarına eğitim
B’iota laboratuvarları’ndan dünya doktorlarına eğitim
GİRİŞ 27.03.2018 07:39 GÜNCELLEME 05.04.2018 07:08

26 Ocak 2018 tarihinde Priştine’de ve 1 Aralık 2017 tarihinde Üsküp’te düzenlenen doktor eğitimlerine Türkiye’den B’IOTA Laboratuvarları Bilim Kurulu Başkanı  Prof. Dr. Murat Türkoğlu da konuşmacı olarak katıldı.

Bu ülkelerde doktorlar için her sene yapılan “meslek içi eğitim” toplantılarına katılım zorunlu tutuluyor ve katılan tüm doktorlara meslek örgütü tarafından eğitimi tamamladığına dair sertifika veriliyor.

Doktorların bu sertifikayı alabilmeleri için gerekli eğitim programlarından ikisine Prof. Dr. Murat Türkoğlu saç dökülmesine karşı flavonoidler ve bitkisel çözümler içerikli eğitimiyle katıldı.

 

 

ÖDÜLLÜ AR-GE MERKEZİ

Bilim Ticaret ve Sanayi Bakanlığı’ndan AR-GE ödülü alan B’IOTA AR-GE merkezi,  deneyimi ve sahip olduğu teknolojik altyapısıyla hem ülke içinde hem de yurt dışında pek çok akademisyen ve sağlık profesyoneli için önemli bir merkez konumunda.

500'DEN FAZLA YENİ ÜRÜN GELİŞTİRİLDİ

Uluslararası dergilerdeki yayınlarıyla ve patent başvurularıyla dikkat çeken B’IOTA AR-GE merkezi, son üç yılda 500’den fazla yeni kozmetik ürün ve gıda takviyesi geliştirdi. Biota AR-GE merkezi diğer üniversitelerden araştırmacı ve akademisyenler için de teknolojik imkanlar sunuyor.

Biota Laboratuvarlarının saç dökülmesine karşı geliştirdiği Bioxcin şampuan, uzun yıllardır Türkiye ve 60’ı aşkın ülkede tüketicilerle buluşuyor. Genesis, Quantum ve Forte serileriyle farklı tipte dökülme problemlerine karşı etkin çözümler sunan Bioxcin, klinik çalışma sonuçları ve yarattığı müşteri memnuniyetiyle dikkati çekiyor.

Yılların ARGE birikimini farklı saç tipleri ve sorunlarına yönelik şampuan, serum, gıda takviyesi gibi inovatif ürün spektrumuna aktararak tüm kullanıcılarına çözüm odaklı fayda sunuyor. Bioxcin şampuan, lansmanından günümüze kadar pazar liderliğini elinde bulunduruyor. Saç dökülmesi kategorisinde edindiği bu başarı mertebesini farklı saç ve cilt kategorilerine de taşımak isteyen Bioxcin, üstün AR-GE’si ve inovasyon tutkusunu sentezleyerek yakın gelecekte pazar için çok daha büyük bir oyuncu olmayı hedefliyor.