Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump görüştü

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın,"Cumhurbaşkanımız, ABD Başkanı Trump ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanımızın ABD Başkanı Trump ile görüşmesinde ikili ve bölgesel konular ele alındı" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump görüştü
GİRİŞ 22.03.2018 17:37 GÜNCELLEME 22.03.2018 22:18
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasındaki görüşmeye ilişkin bir açıklama yapıldı. 

Açıklamada şöyle denildi:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Sayın Donald Trump arasında bu akşam bir telefon görüşmesi gerçekleşmiştir. Görüşmede, NATO müttefiki ve stratejik ortak olan iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesinin önemi teyit edilerek bölgesel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştur. İki lider, müşterek stratejik sınamalar karşısında daha yakın işbirliği yapmak için atılan adımların sürdürmesi ve ikili ilişkileri olumsuz etkileyen hassasiyetlerin giderilmesi hususlarında mutabık kalmışlardır."

 

BEYAZ SARAY'DAN AÇIKLAMA

Beyaz Saray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Trump arasında geçen telefon görüşmesine ilişkin açıklama yaptı.  Açıklamada, bölgesel konuların görüşüldüğü belirtildi.

YORUMLAR 14
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    yani konuşmak için konuşmuşlar bu konuşmadan bişey çıkmaz.
    Cevapla
  • ittihad ı islam 6 yıl önce Şikayet Et
    ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır... müslümanlar birleşmeli
    Cevapla
  • saydemir 6 yıl önce Şikayet Et
    Diklenmedin dik duran “uzun adam”dobra dobra gerekenleri söylemiştir,buna inanıyorum,hatta Trump denen zalim onun konuşması karşısında şaşırmıştır.
    Cevapla
  • ankarali 6 yıl önce Şikayet Et
    daes ypg pkk nin bu topraklara girmesi icin bahane yaratti amerikada türkiyenin bu topraklara girmesi icin bahane yaratti olay budur nokta
    Cevapla
  • Konevi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizde Muhalefeteler maduru oynasınlar diye afrine girdik zaten . Nokta !
    Cevapla
  • canturk 6 yıl önce Şikayet Et
    rusya ıle turkıye arasına fıtne sokmaya calısıyor bız abd ye sankı tamam ne dersen yapıcam ben emrındeyım der gıbı bır ızlenım yaratarak rusya ıran ve cınle aramıza fıtne sokmaya calısıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış