Engelli 162 kişiyi 15 milyon dolandırdı

Engelli 162 kişiyi 15 milyon dolandıran İrfan Aşıkoğlu mağdur ettiği kişilerle canlı yayında yüzleşti.

Engelli 162 kişiyi 15 milyon dolandırdı
Engelli 162 kişiyi 15 milyon dolandırdı
GİRİŞ 23.03.2018 11:23 GÜNCELLEME 23.03.2018 11:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sağır ve dilsiz 162 kişiyi kar payı dağıtacakları vaadiyle en az 15 milyon TL dolandırdığı iddia edilen İrfan Aşıkoğlu’nu Esra Erol ikna ederek programa davet etti. 

Sağır ve dilsiz 162 kişiyi, kurdukları kooperatifle konut sahibi yapma ve bankadan çektirdikleri kredilerle yatırım yaparak kar payı dağıtacakları vaadiyle en az 15 milyon TL dolandırdığı iddia edilen İrfan Aşıkoğlu’nu Esra Erol ikna ederek programa davet etti ve İrfan Aşıkoğlu mağdur ettiği kişilerle canlı yayında yüzleşti. Çeşitli sözde yatırımlara yönlendirilip kar payı verecekleri vaadiyle kandırılan mağdurlar aynı gün içinde farklı bankalardan çektirilen krediyi ödeyemediklerini ve bundan dolayı bazılarının eşlerinden boşanma noktasına geldiği bazı mağdurlar ise intiharın eşiğinde olduklarını ifade etti. 

YORUMLAR 5
  • SARI SELİM 6 yıl önce Şikayet Et
    sahtekar ensesi kalın. ensesi yağ bağlamış bu tiplerden uzak duracaksınız. tv ye çıkmış suç bastırıyor. esas suç ortakalrı da o kredileri verne banka şubesi ve müdürleri..
    Cevapla
  • özkaya 6 yıl önce Şikayet Et
    malesef insanlarımızda çalışmadan emek harcamadan fazla para kazanma hırsı olduğu sürece dolandırıcılar hep olacak ve hep kazanacaklar.lakin unuttukları bir şey var ne kadar zaman geçerse geçsin sonunda peş parasız ve sefil bir hayatları oluyor öbür dünyayı saymıyorum.
    Cevapla
  • kazım 6 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar vebalin altında nasıl yaşayacaklar. cezalarımız çok hafif.
    Cevapla
  • ademx 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kansız soysuzu yaşatmayacan. Allahtan korkmaz kuldan utanmaz .Sana İnsan diyenin Allah bin defa belasını versin.Sanki o parayı ite köpeğe yediriyor, coluğundan cocuğundan cıkar.
    Cevapla
  • miso 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu da Tosun gibiymiş maşallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı