Şehri ayağa kaldıran olay sonrası köyüne döndü

Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Ortaköy'de sevdiği kızın ailesini katleden Fırat Yurdakul'un öldürdüğü bakkal sahibi yaşadığı köyde defnedildi.

Şehri ayağa kaldıran olay sonrası köyüne döndü
Şehri ayağa kaldıran olay sonrası köyüne döndü
GİRİŞ 23.03.2018 14:13 GÜNCELLEME 23.03.2018 14:15
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Öte yandan Fırat Yurdakul'un uğruna cinayet işlediği P.E.E., yaşadığı Adana'dan Ortaköy'e geldi. Esen'in oldukça üzüntülü ve bitkin olduğu gözlendi. 

Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Ortaköy'de sevdiği kızın ailesini katleden Fırat Yurdakul'un öldürdüğü bakkal sahibi Celal Koral'ın cenazesi yaşadığı köyde defnedildi. 

Şarkışla ilçesinde bağlı Ortaköy'de yaşayan Fırat Yurdakul, 21 Mart'ta sevdiği kız P.E.E.'nin dedesi Hüseyin, anneannesi Cennet ve babası Tarık Esen'i öldürdükten sonra gittiği bakkalda dükkan sahibi Celal Koral ve oğlunu da öldürerek otomobilini gasp etti. Celal Koral'ın cenazesi Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Uygulama Hastanesindeki otopsinin ardından Ortaköy'e gönderildi. Burada köy mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından Koral'ın cenazesi gözyaşları içerisinde defnedildi. Koral'ın oğlu Taylan Koral'ın cenazesinin ise annesi tarafından Adana'ya götürüldüğü ve burada defnedileceği öğrenildi. 

Cenaze namazına Sivas Valisi Davut Gül, Şarkışla Kaymakam Vekili Yusuf Cankatar, Şarkışla Belediye Başkan Vekili Musa Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, Koral'ın yakınları ve vatandaşlar katıldı. 

 

 

UĞRUNA CİNAYET İŞLENEN KÖYE GELDİ

Öte yandan Fırat Yurdakul'un uğruna cinayet işlediği P.E.E. yaşadığı Adana'dan Ortaköy'e geldi. P.E.E.'nin oldukça üzüntülü ve bitkin olduğu gözlendi. Olayda hayatını kaybeden anneanne Cennet, dede İbrahim ve baba Tarık Esen'in cenazelerinin ise yarın sabah saatlerinde defnedileceği öğrenildi. 

YORUMLAR 8
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    10 gram et için 5 insanı öldürüyor, 30 yıl yatarım çıkarım diyor! Aciz sefil yaratık!
    Cevapla
  • birkissadanbinhisse 6 yıl önce Şikayet Et
    bunun gibi zalimleri idam edilmeli acilen ne sevgisi ben boyle sevgiye inanmam seven insan sevdiginin kılına ve sevdiklerini incitmeye cekinir kıyamaz kimseye zulmetmez
    Cevapla
  • birkissadanbinhisse 6 yıl önce Şikayet Et
    idam şart
    Cevapla
  • uğur 6 yıl önce Şikayet Et
    ölenler gitti ama öldüren 30 yıl yatar çıkarım diyor. bu nasıl adalet soruyorum herkese.
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    idam karşıtları nerde, Alemlerin rabbi, herşeyin sahibi ve yaratıcıs olan Allah c.c. emrediyor idamı, kısasta sizin için hayat vardır buyuruyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!