Bir grup terörist orada kıstırıldı!

Batman’ın Sason ilçesi kırsalında eylem hazırlığındaki bir grup PKK’lı teröriste yönelik dün başlatılan operasyonda 1 terörist silahıyla birlikte ölü olarak ele geçirilirken, mağaralara sığınan 2 teröristin etkisiz hale getirilmesi için TSK terör operasyonlarında kullandığı “Eşek arısı” drone ile aramalar başlatıldı.

GİRİŞ 23.03.2018 15:31 GÜNCELLEME 23.03.2018 15:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre, Sason ilçesi Hasanlar köyü kırsalında bir grup PKK’lı teröristin eylem hazırlığında olduğu bilgisi üzerine dün bölgede çok sayıda asker ve güvenlik korucusunun katılımı ve silahlı insansız hava aracı (SİHA) desteğiyle geniş kapsamlı operasyon başlatılmıştı. Operasyonda 1 terörist SİHA tarafından etkisiz hale getirilirken, kaçan 2 teröristin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Güvenlik kuvvetleri tarafından yapılan takip sonucunda 2 teröristin saklandığı mağaralar tespit edildi. Mağaraların bulunduğu bölgeye 'Eşek arısı' drone ile yapılan çalışmalar sonucunda teröristler bulunduğu mağarada kıstırıldı. Kıstırılan teröristlere 'Teslim ol' çağrılarının yapılmasının ardından bölge ablukaya alındı. 'Eşek arısı' drone ve SİHA ile desteklenen operasyonda teröristlerin sağ yakalanması için titizlikle çalışmaların devam ettiği belirtildi. 

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Teslim ol demeyin direk gebertin Allah aşkına teslim ol sacmaligindan vazgeçin bunlar hapise atilacak bide besleyecezmi haram zehir zikkim olsun bu milletin bir kurusu bunlarin bogazlarindan geçerse kesinlikle helal etmiyoruz
    Cevapla
  • ertuğrul_1071 5 yıl önce Şikayet Et
    madem siha gördü neden vurmadı?
    Cevapla
  • fss 5 yıl önce Şikayet Et
    o kadar teroristten sadece 1 tanesi mi gebertildi?
    Cevapla
  • magnificient 5 yıl önce Şikayet Et
    Kac tane olduklarini nerden biliyorsun?
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Ölmeyi hak edene yaşatmak haksızlık...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!