Hulusi Akar'dan flaş Afrin açıklaması'

Orgeneral Hulusi Akar, "Üç beş köy kaldı. Nubl Zehra dediğimiz Halep'in banliyösüne kadar varmış, bir bütün halinde Afrin'de kontrolü sağlamış olacağız." dedi.

Hulusi Akar'dan flaş Afrin açıklaması'
Hulusi Akar'dan flaş Afrin açıklaması'
GİRİŞ 24.03.2018 11:22 GÜNCELLEME 24.03.2018 11:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar: "En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu iş olacak, diyoruz. Ölürsek şehit, kalırsak gazi, bunun sonu yok. Bunu bütün arkadaşlarımız içselleştirdi. Bir bütün halinde bu mücadele sürüyor. İnşallah bunu başarılı bir şekilde sonuçlandıracağız."

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar: "(Afrin'de bulunan yer altı yapıları) Bu koruganlar teröristlerin yapacağı iş değil. Bir devlet aklı olmadan, bir mühendislik hizmeti olmadan, bir projelendirme olmadan bunların tek başlarına böyle bir şey yapmalarının imkan ve ihtimali yok."

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Halil İBRAHİM 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Paşam hepimiz biliyoruz ki bizim savaşımız görünürde Pkk,Pyd ile olsa'da onların arkasında'ki asıl düsmanımız başta ABD,AB,NATO, kısaca yedi düele karşı savaşıyoruz. Rabb'im kahraman askerlerimizi düşmanlara karşı galip ve Muzaffer eylesin inşallah, gazilerimize acil şifalar,şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum.
    Cevapla
  • hikmethoca 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok kiymetli Paşam Allah yardımcınız olsun.Bu Vatan sizlere minnettardır.Ordumuzu ve sizleri seviyoruz.Nice zaferlere.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor