Kargo şoförü 1 milyonluk kargo ile buhar oldu!

Kargo şoförü, İstanbul’dan Bursa’ya götürdüğü 1 milyon TL değerindeki otomotiv ve teknoloji ürünleriyle ortadan kayboldu.

Kargo şoförü 1 milyonluk kargo ile buhar oldu!
Kargo şoförü 1 milyonluk kargo ile buhar oldu!
GİRİŞ 25.03.2018 06:28 GÜNCELLEME 25.03.2018 06:28
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kargo ve lojistik şirketinde taşeron olarak görev yapan şoför, İstanbul’dan Bursa’ya götürdüğü 1 milyon TL değerindeki otomotiv ve teknoloji ürünleriyle ortadan kayboldu. Merkezi İstanbul Ataşehir’de bulunan Türkiye genelinde 250 çalışanı olan lojistik şirketi, yoğun teslimat dönemlerinde taşeronlarla çalışıyordu. 3 yıldır başvurdukları taşeron firmayla, hem kiralık araç hem de şoför desteği vermek üzere sözlü olarak anlaşıldı. Firmanın görevlendirdiği şoför Necati K., 17 Mart’ta Ataşehir’deki transfer merkezine gitti. 1 milyon TL değerindeki tekstil, otomotiv ve teknoloji ürünleri kamyona yüklendi. Gerekli evraklar imzalandı, sözleşme yapıldı.

ŞOFÖR BUHAR OLDU

Gazete Habertürk'ten İrem Koca'nın haberine göre kamyon, Bursa’ya gitmek üzere yola çıktı. Sabaha karşı Bursa’daki depoya teslimatı yapması beklenen şoförden uzun süre haber alınamayınca çalışanlar şüphelendi. Sabah ulaşılan şoför, Sakarya’da aracın arıza yaptığını, tamirhanede olduğunu söyledi. Saatler geçmesine rağmen kamyon varış noktasına ulaşmayınca polise haber verildi. Kontrollerde aracın Sakarya’ya girmediği, ehliyet, ruhsat ve faturanın sahte olduğu belirlendi. İmzalanan belgelerde kullanılan tüm bilgilerin ve araç plakasının gerçek sahibinin Elazığ’da taşımacılık işleri yapan ve 4 ay önce kimliğini kaybeden Şahin Demir olduğu, aracın ikiz plakalı olduğu ortaya çıktı. Son olarak bir istasyondan mazot alırken güvenlik kamerasına yakalanan şoför, her yerde aranıyor.

YORUMLAR 11
  • erdem 6 yıl önce Şikayet Et
    SESİMİZİ DUYAN VAR MI?13 ay oldu sahte kimlikle aracım satıldı yedieminde bekliyor.dolandırıcı bilinen antalya da 3 tane aracı bu yöntemle satmış.karakolda fotograftan teşhis ettim aynı adamın bu suçtan da aranması var daha kaç tane can yakmış sa anlayın artık.Canımız ve malımız devletin koruması altında.13 ay oldu savcılık davayı açamadı en az 10 yılda dava sürer diyorlar ben ve benim gibiler ne yapacak 10 yıl sonra dava sonuçlansa ne olacak araç zaten çürümüş olacak.SES VER DEVLET SES
    Cevapla
  • höh 6 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılma mış herhade taşerön diyorlar yani ihtiyaç olursa 3. sınıf nakliye şirketinden araç ve şöför temin ediyorlar
    Cevapla
  • erdal 6 yıl önce Şikayet Et
    Sigortadan para almak için de yapılmış olabilir şoför malı nereye satacak bu malzemeleri kullanan firmalara illaki bulunur ortalık hırsız kaynıyor firma sahipleri dahil.
    Cevapla
  • Ala ric 6 yıl önce Şikayet Et
    Vurdu gol oldu Türkiye yeni zenginin arıyor
    Cevapla
  • serkan 6 yıl önce Şikayet Et
    bir. takip sistemi yok mu? iki, istanbul’dan bursa’ya giderken sakarya’da arıza yapmak?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'