Erdoğan ve eşi başlatmıştı! Yoğun ilgi gördü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan Okuma Yazma Seferberliği’ne Sancaktepe’li hanımlar yoğun ilgi gösterdi.

Erdoğan ve eşi başlatmıştı! Yoğun ilgi gördü
Erdoğan ve eşi başlatmıştı! Yoğun ilgi gördü
GİRİŞ 26.03.2018 16:14 GÜNCELLEME 26.03.2018 16:16

Sancaktepe Belediyesi Mutlu Evler Merkezi ilçede bayanlara yönelik okuma yazma kursu açarak mevcut kontenjanını üç katına çıkardı. 

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem yaptığı açıklamada Sancaktepe Belediyesi olarak eğitimin öncelikli hedefleri arasında olduğunu belirterek “Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde başlatılan bu kampanya’ya Sancaktepe Belediyesi olarak tüm gücümüzle katkıda bulunacağız.

 

Açılan kursumuzda birinci kademe yetişkin okuma yazma kurslarına katılmaları sağlanan kursiyerlerin, okuryazar hale getirilmesi ve ilkokul düzeyinde öğrenim görmeleri sağlanacak.Proje ile alakalı Belediyemiz her yaştan katılım sağlayan kadınların yoğun taleplerini karşılamaya devam ediyor.

Ülkemizde ve ilçemizde okuma yazma bilmeyen hiç kimse kalmayacaktır. İnşallah bundan sonrası eğitim alanında kaliteyi artırmaya yönelik kampanyalar olacaktır.Bizlerde Belediye olarak bu tür kampanyalara desteğimiz sürdüreceğiz” şeklinde konuştu 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi