Detay Maxinet nedir? Detay Maxinet'e neden girmiyor? Kapandı mı...

Yeni saadet zinciri olarak nitelendirilen Detay Maxinet şirketinin kapatıldığı iddiaları yayılmaya başladı. Peki, Çiftlik Bank ve Anadolu Farm'dan sonra hızlı bir şekilde gündemin merkezine yerleşen Detay Maxinet nedir? Üye sayısının 35 binden fazla olduğu tespit edilen Detay Maxinet hakkında detaylı bilgiler...

Detay Maxinet nedir? Detay Maxinet'e neden girmiyor? Kapandı mı...
Detay Maxinet nedir? Detay Maxinet'e neden girmiyor? Kapandı mı...
GİRİŞ 30.03.2018 17:31 GÜNCELLEME 30.03.2018 17:31
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Sisteme üye olan kullanıcılarının bilgisayarlarını açık tutmaları halinde para kazanacakları vaadinde bulunan Detay Maxinet adlı şirketin kapatılacağı iddiası ortaya atıldı. Siteye giriş yapan kullanıcıların ''site yenileniyor'' uyarısıyla karşı karşıya kaldıkları Detay Maxinet kapatılacak mı? İşte, 35 binden fazla üyesi olan, üyelerine bilgisayar verip içerisindeki yazılım üzerinden para kazandırmayı amaçlayan Detay Maxinet şirketiyle ilgili merak edilen ve sorgulanan tüm ayrıntılar...

DETAY MAXINET NEDİR?

 

Detay Maxinet kuruluş gerçekleştirdiği tanıtımlar ve sunumları baz alarak, üyelik işleminde bulunan bir kişiye ilk etapta bir bilgisayar veriyor. Bununla birlikte şirkete üye olan kişileri verilen bu bilgisayarlara yazılım yükleniyor. Kişiye verilen bilgisayar açık kalması halinde, Detay Telekom’un çalıştığı şirketlere SEO hizmeti verildiği ifade ediliyor.

Detay Maxinet (Detay Telekom San. Ve Tic. Limited Şti.), şirketinin resmi web sitesinin ''hakkımızda'' adlı bölümde şirket sistemlerinin %100 hukuksal olduğu yönünde ifadeler kullanıyor. 

Yine Detay Maxinet'in resmi sitesinde bulunan açıklamalar doğrultusunda, Detay Telekom LTD ŞTİ firması Ağustos 202'de 550 bin TL yatırıl ile Mobil bilişim teknolojileri alanında hizmet vermek üzere kurulduğu belirtiliyor. Öte yandan üye sayısı 35’bini aşan üzerinden toplanan paranın tutarı 100 milyon lira olarak ifade ediliyor. 

detay

DETAY MAXINET NE İŞE YARIYOR? DETAY MAXINET ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Üyelik işlemlerini gerçekleştirebilmek için Detay Maxinet tarafından belirlenen üç paketten birinin satın alınması gerekir. Birincil olarak gümüş adlı paketin bedeli 590 dolardır. Bu paketi satın alan üye bilgisayarını günde 8 saat açık tutması gerekmektedir. Bu kişiye aylık kazanç 120, yıllık kazanç ise bin 460 dolar vaat ediliyor.

İkincil olarak altın paketin bedeli bin 534 dolardır. Bu paketi satın alan üye bilgisayarını günde 14 saat açık tutması gerekmektedir. Bu kişiye aylık kazanç 420, yıllık kazanç ise 5 bin 110 dolar vaat ediliyor.

Son olarak Platin üyeliğinin bedeli 2 bin 242 dolardır. Bu paketi satın alan üye bilgisayarını sınırsız sürede açık kalması gerekmektedir. Bu kişiye aylık kazanç 600 dolar yıllık kazanç 7 bin 300 dolar vaat ediliyor.

Detay Maxinet, yeni üye kazandıranlara da belli bir kazanç vaat ediyor. Sisteme üye olan her bir üye, yeni kişileri üye yaparak kendisine ekip kurabiliyor. Ancak kullanıcılar şu an Detay Maxinet sitesine girilince kullanıcılar "Site yenileniyor" uyarısıyla karşı karşıya kalıyorlar.

detay

Son günlerde Detay Maxinet kapatılacak iddiaları ortaya atılsa da şu an için böyle bir şeyin söz konusu olmadığı şirket yetkilileri tarafından açıklandı. Siteye erişim sağlayan kullanıcılar "WEB SİTEMİZ YENİLENİYOR! YENİ YÜZÜMÜZLE YAKINDA SİZLERLE..." uyarısıyla karşılaşmasının ardından" sistemin kapatılıp kapatılmayacağını merak etmeye başladı. Bilgisayarlarını günün belli saatleri açık tutarak para kazandırmayı vaat eden Detay Maxinet ile ilgili yeni bilgiler gelmesi halinde haberimizin detayında bulabilirsiniz. 

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 25
  • Orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Savcılık bu işe ne zaman karar verecek bu kadar mağdur ne olacak madem milletin parasını geri iade ediniz vatandaş bu konuda çok rahatsız nasıl bir sayısal loto ve benzeri oyunlar oynaniyorsa para için millet keyfinden oynamıyor geçim sıkıntısı var aldığı yetmiyor vatandaşın sesine kulak verin bu işe kısa zamanda bir sonuç ortaya koyun millet mağdur ve hepten battı gereğinin yapılmasını istiyor saygılarımla Orhan
    Cevapla
  • hakanturkey 6 yıl önce Şikayet Et
    detay maxiye cok guvenıyoruz 1 kişi bile magdur degıl 15 aydır herkes maaşını tıkır tıkır alıyor uğraşmayın lütfen detay maxiyle...
    Cevapla
  • Nurettin güneş 6 yıl önce Şikayet Et
    Paramı alıyorum felan diye yazan kardeşlere sesleniyıorum. Çiftlikbank gibi sahtekarlar sizlere ilk önce ödemelerinizi yaparlar. Sisteme yeni kayıt olanların ücretleri eski üyelere aktarılır. Asıl vurgun olduğunda sistemin çökeceğini hissettiklerinde bu sistemi kapatırlar tabanları yağlar kaçarlar. Bu işleyiş maximum 2 yıl en erken 6 ayda patlar.
    Cevapla
  • Esat Özyurt 6 yıl önce Şikayet Et
    Reklamcılık faaliyeti bir firma için yaşam suyu bir durumdur. bir firma istediği kadar üretim yapsın, malını yada ürününü satamıyor ise yaşayamaz. Seo hizmeti de eticaret firmalarına bunu sağlıyor. ayrıca Google 'un kandırıldığı gibi yorumlar da tamamen yanlış. öyle olsa google engel koyma imkanına her zaman sahip. At gözlüğüyle bakmaya gerek yok. hem bu seo'culuk usülü dünyada uygulanan ve yaygın bir usül. Türkiyede bir ilk olması bu işin yadırganmasına neden oluyor. dünyadaki uygulamaları araştıranlar dediklerimin doğruluğunu göreceklerdir.
    Cevapla
  • Naaber 6 yıl önce Şikayet Et
    bu işin söylediklerinizle ilgisi yok. zaten devlet firmayı denetlemeye almış ve söz de seo hizmeti verdiği tüm firmaları araştıracaktır. gerçekten bu firmalardan gelir elde ediyor mu ve üyelere kazandırabiliyor mu.. gelen ve giden tüm bilançoyu kontrol edecektir..Gerçek er yada geç ortaya çıkacak bizde inşallah göreceğiz.
    Cevapla
  • kemal turan 6 yıl önce Şikayet Et
    sisteme kayıt oldum ama daha yeni para yatıracaktım bu haberler çıktı. internete bakıyorum milliproje diye yazıyorlar. 1 tane mağdur yok. herkes memnun gözüküyor. Bakanlık çağrı merkezini aradım. Henüz netleşen birşey yok diyorlar. inceleme bitmemiş
    Cevapla
  • asdfghjklşi 6 yıl önce Şikayet Et
    Sistemden bir çok kişi gelir elde ediyor paralar talep edildikten bir süre sonra (1,2 gün içerisinde) banka hesabınıza yatırlıyor sistem %100 güvenli etrafta yalan haberler dönüyor. Bende üyeyim ve vaktinde paramı alıyorum gayet memnunum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor