Afrin’deki terör inlerinden FETÖ çıktı!

Proje terör örgütleri YPG-FETÖ ilişkisi Afrin’de de deşifre oldu. Örgütün sözde yöneticilerinin evlerinde yapılan aramalarda FETÖ dergisi Sızıntı ve çok sayıda Gülen kitabı bulundu.

Afrin’deki terör inlerinden FETÖ çıktı!
Afrin’deki terör inlerinden FETÖ çıktı!
GİRİŞ 03.04.2018 07:29 GÜNCELLEME 03.04.2018 09:14
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

‘PROJE TERÖR ÖRGÜTÜ’NÜN EN BÜYÜK İSPATI! 

Zeytin Dalı Harekatı’yla teröristlerden temizlenen Afrin’de hainlerin hücre evleri tespit ediliyor. Özel birlikler bir yandan EYP’li tuzakları imha ederken bir yandan da teröristlerin derin bağlantılarını tespit etmek için sözde komuta merkezleri ve örgüt yöneticilerinin barındığı evleri tek tek belirleyip arama yapıyor. Afrin’de terör örgütü PYD/PKK’nın sözde kent yöneticilerinin kaldığı villa tespit edildi. Kandil’den gelen teröristlerin de barındığı villada yapılan aramada PKK’ya ait çok sayıda örgütsel doküman ve dijital belge bulundu.   

 

 

HEDEF HALKI KIŞKIRTMAK   

Villada yapılan aramada terör örgütü PKK ile FETÖ ilişkisi de bir kez daha deşifre oldu. Evde gizli bir sandıkta yapılan aramada FETÖ elebaşı Gülen’in kitapları ile çok sayıda örgütün yayın organı olan Sızıntı dergisi ele geçirildi. Yapılan araştırmada terör örgütü PKK yöneticisi gibi davranan FETÖ’cülerin Afrin’de halkın kışkırtılması faaliyetinde bulunduğu değerlendiriliyor.

Evde gizli bir sandıkta yapılan aramada elebaşı Gülen’in kitapları ile çok sayıda FETÖ yayın organı ele geçirildi. 

YORUMLAR 9
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    sızıntı dergisinin kapağındaki üst kısımdaki su resmi israil haritasının aynısı darbeden 1-2 ay önceki sızıntı dergisinin kapak teması Asker kıyafetini andıran bir kişi, karanlık ortamdan aydınlığa açılan baharı tasvir eden bir kapıyı açıyor. Kapının haç desenli olması da dikkat çekiyor.
    Cevapla
  • reis 5 yıl önce Şikayet Et
    geçmişte en cok fetöcüler şimdi en çok fetö düşmanı görünümünde...her taşın altından fetö çıkıyor ama siyasilerde hiç bir şey yok çok enteresan....
    Cevapla
  • Suzan 5 yıl önce Şikayet Et
    Adı üstünde Sızıntı. sızacak tabiiki.
    Cevapla
  • muammer 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunu herkes görüyor da sadece beyni satılmış fetö bağımlıları göremiyor.fetö cüler bir sorgulayın bu durum nedir diye.o derginin orada ne işi var.
    Cevapla
  • Milli 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu sahipleri aynı niye şaşırıyoruzki. Bunların hepsi haçlı ve siyonist yahudilerin köpekleri değilmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor