Soylu: İkramiye almak için naylon iş çıkarmışlar

İçişleri Bakanı Soylu, FETÖ'nün sahte narkotik başarı oyununu anlattı. FETÖ döneminde, narkotikte ikramiyeler için naylon iş çıkarıldığını belirten Soylu, 'Oradan bir himmet yolu açmışlar' dedi.

Soylu: İkramiye almak için naylon iş çıkarmışlar
Soylu: İkramiye almak için naylon iş çıkarmışlar
GİRİŞ 06.04.2018 22:30 GÜNCELLEME 06.04.2018 22:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Uyuşturucu madde bağımlılığı ve yeni bağımlılık türlerinin araştırılarak bağımlılığın nedenlerinin ve alınacak tedbirlerin tespit edilmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu'nda sunum yapan Soylu, özellikle Doğu ve Güneydoğu'da uyuşturucu konusunda "daha büyük sahaya basılması" konusunda kendisinde belirgin bir hal oluşmaya başladığını söyledi.

Soylu, uyuşturucuyla ilgili açıklamalarında maddi değer kullanmaktan kaçındıklarını, bu konuda medyanın da duyarlı olması gerektiğini dile getirdi.

"Sahadan da bilgiler geliyor direkt vatandaştan" diyen Soylu, şöyle devam etti:

"Bizim İzleme ve Değerlendirme Sistemimiz var. Son analizler daha önce duyduklarımla beraber örtüşünce tedirgin olmaya başladım. Bizim şimdi oralarda ciddi tedbirler almamız gerekir ve işte oralarda iyi sosyal politikalar uygulamak lazım, kaptırmamak lazım." dedi.

"İKRAMİYE ALMAK İÇİN NAYLON İŞ ÇIKARMIŞLAR"

FETÖ zamanında narkotikte özellikle naylon iş çıkarıldığını belirten Soylu, "İkramiyeler için naylon iş çıkarılmış, daha doğrusu oradan bir himmet yolu açmışlar" bilgisini verdi.

YORUMLAR 4
  • ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorumumu bir kenara kaydedin ALLAH Reise uzun ömür versin Reisten sonra güvenebileceğimiz ve yanında olabileceğimiz güzel insan Sülayman abi ve Berat kardeşimiz var Reis ülkenin geleceği için onları kimseye yedirme ülke kaybeder
    Cevapla
  • Poliman41 5 yıl önce Şikayet Et
    aldiklarini fazlasiyla geri alin. incir ağacı dikin ocaklarına. amin
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakan uyuşturucuyla mücadele istiyoruzz. alan da satanda bir duyuyoruz yakalanmiş oh kurtulduk diyoruz 10 gün sonra köşe başinda sahilde yine görüyoruz bu insanlari.
    Cevapla
  • Fettah 5 yıl önce Şikayet Et
    Seni seviyoruz guzel insan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!