İstanbul'da bu sabah sokak ortasında dehşet!

Esenyurt'ta bir şahıs sokak ortasında dehşet saçtı. Silahlı şahıs önce boşanma aşamasında olduğu karısına ardından da kendisine ateş etti. Hastaneye kaldırılan karı kocanın durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

GİRİŞ 09.04.2018 09:24 GÜNCELLEME 09.04.2018 10:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul Esenyurt'ta tartıştığı eşini sokak ortasında vurarak öldüren kişi aynı silahla intihar etti.

AYNI SİLAHLA İNTİHAR ETTİ

 

 

Olay, Talatpaşa Mahallesi 1008. Sokak'ta yaşandı. V.H. adlı şahıs ile eşi D.H. arasında tartışma çıktı. Tartışmadan sonra V.H isimli şahıs, eşi D.H'ye silahla ateş etti. Eşini öldürdükten sonra V.H aynı silahla intihar etti.

BOŞANACAKLARDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Çiftin son dönemde boşanma aşamasında olduğu ve uzun süredir ayrı yaşadığı öğrenildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • urfalı 6 yıl önce Şikayet Et
    burda iktidarların hiçmi suçu yok.sen kalk kadınlara dünyanın hakkını ver çenelerine tutmayanlar bir fiske yediği zaman doğru karakola şikayete gidiyor.artık eskisi gibi olurmu.ondan sonra erkek çalışıp getiriyor alıyor,stmaya gelince yok ağam kadınında imzası lazım eeee kadın hiç imza atarmı al sana bir kaç sebep.
    Cevapla
  • RuHi 6 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle internet üzerinden arkadaş edinen erkek ya da kadın kardeşim. Yahu bırakın bu işleri. Yuvanızı bozduğu yetmezmiş gibi hayatınızı da elinizde alıyor bu internet arkadaşlığı. Oradan ne sevgili olur ne yar. Ayrıca evli bir insan ile sevgili olmak isteyen kişiden ne beklersiniz ki...
    Cevapla
  • şaşkın 6 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu bize böyle aile hayatlarımız karmakarışık çoluk çocuklarımızdan bihaber herkez bi odaya ayrı bi hayat yaşar oldu gece yarılarına kadar çalışıp gene geçinemez olduk aile olarak biraraya gelemez konuşamaz olduk önce kendi ailelerimizi kurtarmak gerekirken başkalarına merhem olmaya çalışır olduk Allah bizlere güzellikler versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!