Aşiret düğününde dolar ve altın yağmuru!

Şanlıurfa'da, Şeyhanlı aşiretine mensup avukat Mevlüt Ağabugün ile psikolog Zeynep Akbaş'ın düğününde dolarlar havaya saçıldı.

Aşiret düğününde dolar ve altın yağmuru!
Aşiret düğününde dolar ve altın yağmuru!
GİRİŞ 10.04.2018 15:57 GÜNCELLEME 10.04.2018 15:57
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Yöredeki aşiretler arasında yer alan Şeyhanlı'ya mensup avukat Mevlüt Ağabugün, psikolog Zeynep Akbaş ile düzenlenen düğünle dünyaevine girdi. Düğün salonunda yapılan, yaklaşık 1000 davetlinin katıldığı törende şarkıcı Mahmut Tuncer'in seslendirdiği Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde eğlenen davetliler, çiftin sahneye çıkmasıyla dolar saçma yarışına girdi. Havaya saçılan dolarları toplamak için çocuklar ve görevliler ise birbiriyle yarıştı.

Görevliler tarafından yerlerden toplanan 1 dolarlık banknotlar, orkestranın bulunduğu alandaki çantaya dolduruldu. Bu sırada çok sayıda kişi de orkestranın bulunduğu alana gelip Türk lirası karşılığında dolar aldı. Seyyar döviz bürosu gibi çalışan orkestradan 2 kişinin, toplanan dolarları düzenleyip, sattığı görüldü.



Dolarların havada uçuştuğu düğünün sonunda davetliler, bu kez geline ve damada takı takmak için birbiriyle yarıştı.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • Hızır Bey 6 yıl önce Şikayet Et
    Görgüsüzlüğün diğer adı, düğünde dolar saçmak
    Cevapla
  • omer arslan 6 yıl önce Şikayet Et
    yaziklar olsun boyle yasayanlara ordaki fukaralara gariplere bakmazlar para savururlar isterse sahte para olsun onada para veriliyor gunah
    Cevapla
  • 2541 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun! kullandıkları elektrik parasını vermezler, vergi ödemezler, sağ olsun devletim onlar aşiret diye onlardan vergi elektrik almaz. Nerede asgari ücret alan alnının teri ile para kazanan varsa neredeyse canını alacak gibi boğazına geçecek iki lokmayı bile onların yüzünden vergi ödemek zorunda bırakılıyor.
    Cevapla
  • Adnan 6 yıl önce Şikayet Et
    Vekil Cevheri, düğünlerden fırsat bulursan Urf'anın sorunlarıyla da ilgilen bir zahmet. Uçak yolcuları neden Havaş'ın insafına bırakılıyor, Neden başka illerde olduğu gibi 2-3 belediye otobüs seferleri yapılmıyor. Çevik kuvvet kavşağı neden hala halledilmiyor. daha bir sürü sorun varda, şimdilik bu kadar..
    Cevapla
  • Karamanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    hacıı nereden geliyor bu değirmenin suyu, nedense dolarlar hep güneydoğuda havada uçuyor, herkez elektriğini suyunu ödesin vergisini ödesin dolarları havaya atacaklarına fabrikalar açsınlar devleten hibe alıp yan gelip yatmasınlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü