'Baykal Almanya'dan enkaz halde döndü'

ESKİ CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın oğlu Prof. Dr. Ataç Baykal, babasının sağlık durumuyla ilgili bilgi verirken “Almanya’da tedavi süreci son derece kötüydü. Almanya’dan bir enkaz getirdik ve burada toparlanıyor” dedi.

GİRİŞ 11.04.2018 06:59 GÜNCELLEME 11.04.2018 10:27
Bu Habere 123 Yorum Yapılmış

Deniz Baykal, beyin kanaması geçirmesinin ardından Ankara İbn-i Sina Hastanesi’ne yatırılmış daha sonra Almanya’da Münih yakınlarındaki “Berufsgenossenschaftliche Unfallklinik Murnau” isimli merkeze nakledilmişti. Burada üç ay kalan Baykal, daha sonra Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi.

'GATA'DA TOPARLIYORLAR'

Baykal’ın tıp doktoru olan oğlu Prof. Ataç Baykal, Deniz Baykal’ın Almanya’da son derece kötü bir tedavi süreci geçirdiğini belirterek şunları söyledi: “Almanya’da fizik tedavi yapılması gerekiyordu ancak yapmadılar. Almanya’ya gittikten sonra zatürre geçirdi. Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi’nde çok daha iyi şartlarda bakıldı. Hatta yoğun bakım altında bile daha iyi fizik tedavi uygulanmıştı. Almanya’dan adeta enkaz getirdik ve burada GATA’da toparlıyorlar. Almanya’ya gitmek bir hataymış.” Ataç Baykal, babasının sağlık durumunun gittikçe daha iyiye gittiğini de ekledi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise dün Baykal’ı hastanede ziyaret etti. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre 22.00 sularında yapılan ziyarette, TBMM Başkanı İsmail Kahraman da hazır bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TBMM Başkanı Kahraman’ı, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Rektör Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Prof. Dr. Aslı Ataman Baykal ve hastane yetkilileri karşıladı. 

BAYKAL’DAN AFRİN TEBRİĞİ 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal’ın yanında yaklaşık 35 dakika kaldı. Deniz Baykal, Erdoğan’ı Afrin’de terör örgütüne karşı yürütülen Zeytin Dalı Harekâtı için tebrik etti. Erdoğan ve Baykal ayrıca yerli silah üretimi üzerine de sohbet ettiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İHA ve SİHA’ların çalışmalarını anlattı. Baykal, “İHA ve SİHA’lar gururumuz. Bunlar sayesinde daha az şehit veriyoruz” dedi. Erdoğan, Baykal’a “Bir an önce aramıza dönmenizi arzu ediyoruz” dedi.

 

 

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 123
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Belki avrupa sevdasindan yabancı sevdasından vazgeçersiniz devletimizin vatanımızin kıymetini anlarsınız.
    Cevapla
  • Emre 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanya hasteneleri bizim Türkiye’deki 30 yıl önceki hastaneler gibi beş kuruş etmez doktorları ise hiç bişeyden anlamaz çünkü Almanya’da yaşadığım için söylüyorum
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Partisinin kurucusu olduğu Atatürk'ün "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz" demesi yeterli gelmemiş demek ki.
    Cevapla
  • Erhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Türk doktorları dünyada benzeri Yok ben kendim Almanya'da yaşayan biri olarak diyorum gerçekten Türkiye vedoktorları dünyanın en iyileri Almanya'nın adı var kendi Yok eskidendi Almanya hükümetimiz sağlık alanında bir proje yapmalı dünyanın enzor ameliyatlarını yapacak bir hastane kurmalı dünyadan Türkiye'ye hastalar gelmeli hasta turizmi saç ekiminde implant da olduğu gibi dünya Türkiye'yi tercih etmeli
    Cevapla
  • enver 6 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun diyorum. bir an önce sağlığına kavuşur inşallah. benim dileğim; CHP nin tarihini ve tarihçesini ve bugününü kaleme alması ve yayınlamasıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Maduro'dan İsrail destekçisi devlet başkanına: Yalaka...
Erdoğan'dan İran açıklaması: Kınanması gereken İran değil! Emeklilere de seslendi!