Taksim Meydanı'nda bonzai kullanıp kendinden geçmiş halde bekleyen 3 kişi kameralara yansıdı.

Taksim Meydanı AKM önünde bonzai tabir edilen sentetik uyuşturucu karışımın bulunduğu maddeyi kullanan iki kişiden biri yüz üstü yere yatarken diğeri de oturduğu yerde hareketsiz kaldı. Bu kişileri meydanda seyyar satıcılık yapan bir kişi "Herkes size bakıyor" diyerek  uzaklaştırdı. Meydanın dolmuş durakları tarafında da yine bir bonzai kullanıcısının olduğu yerde hareketsiz kaldığı görüldü.

 

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Cengiz Baba 12.04.2018 10:43
    Ne güzelde duruyor resmin duvarda sanki bana bakiyor çok uzaklarda :)
  • medetres 12.04.2018 09:14
    İstanbul'un göbeğinde uyuşturucu madde satılıyor içiliyor kimse bunun farkında değil yaptırımı da yok satan var alan var ibretlik görüntü deyip geçiyoruz."Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir. Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir." Askerde bir komutanım vardı bir asker gelmişti sözümona psikopat takılıyor jilet falan atıyor kendine , Komutan önce sağlam bir dövdü jilet attığı yerlere tuz bastırdı attı depoya yemek su yok 3 gün sonra mum oldu.Cezalar caydırıcı değil hatta suçluyu koruyor neredeyse
  • vah vah 12.04.2018 00:42
    islamsız hayatın neticesi..
  • zafer gülten 11.04.2018 19:57
    içici diye pek ceza almıyorlar,bide onlar gibiler için cezaevi dışardan rahat,dışarda bulamadıkları sıcak yatak,günde üç öğün yemek,doktor bakımı,televizyon seyretme,sıcak su ile banyo yapma gibi hizmetleri cezaevinde buluyorlar. yatır bunları tımarhaneye,bas üstlerine soğuk suyu,birde elektrik şoku tedavisi uygula ,bak nasıl adam oluyorlar.
  • biri 11.04.2018 18:42
    "Duran Adam" mankenleri!