Sınıfta öğrencileri kavga eden öğretmen mesleğinin kutsallığını unuttu, çocukları kavgaya tutuşturdu. Skandal görüntüler İzmir Tire ilçesinden. Show Haber'de yer alan habere göre, bir lisenin birinci sınıfında matematik öğretmeni, ders anlatacağına iddia göre sandalyesine oturup çocukların kavga etmesini seyretti.

Bir öğrencinin kayda aldığı aldığı o anlarda çocuklar birbirlerine vurmaya başladı ama öğretmen oralı olmadı. İki öğrenci arasında tartışmayı çözmek için bu yolu seçmişti. Sınıfta yaşanan görüntü kadar sorun çözmek için seçtiği yol da pes dedirtti. Öğrencilerin darbeleri sertleşince öğretmen olayın ciddiyetini anladı ve çocukları ayırmak için ayağa kalktı.

O anda görüntülendiğini fark eden öğretmen, öğrenciye attığı tahta silgisiyle öğrencisini başından yaraladı. Öğrenci öğretmenden şikayetçi olmaya hazırlanıyor.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Akıllı Tahta 12.04.2018 22:10
    Önceden tebeşir atıyorduk.Akıllı tahtalar gelince tebeşir ortadan kalktı.En zararsız fırlatılabilecek madde silgi.
  • İyi yapmış 12.04.2018 14:30
    Öğretmen en doğruyu yapmış gidip müdahale etse ya öğrenciye şiddet yada istismar diyecekler. Kusura bakmayın öğretmeni bu hale düşüren yönetim utansın. Şuan tüm öğretmenler böyle korkuyorlar müdahale etmeye şimdi öğrenciye dokundun mu ya istismar ya da şiddet diyorlar....
  • Misafir 12.04.2018 14:27
    Burada yorum yapanlar o siniflara girsinler de nasil öğretmenlik yapilir herkese gostersinler. Linç etmek cok kolaylaşti artik
  • Mutlu 12.04.2018 13:57
    Bak medeni abd ne yapıyor. Ben davranışını beğenmedim diyor ambargo koyuyor . Biraz daha kızarsa bombalıyor.
  • Türkiyem 12.04.2018 11:30
    Ya hu kahveden bile toplasanız bu tarz ayarı bozuk bulamazsanız, nerelerden topladınız tüm bu sapık supukları? Öğrencisine ne verebilir ne öğretebilir, geleceğin mimarlarına ne katabilir bu şaklaban?
Daha fazla yorum görüntüle