Akın akın geliyorlardı: İlk hamle geldi

Iğdır’da göçmenler için kurulacak olan Geçici Geri Gönderme Merkezi'nin yeri belli oldu. Merkezin kurulma faaliyetine başlandı.

Akın akın geliyorlardı: İlk hamle geldi
Akın akın geliyorlardı: İlk hamle geldi
GİRİŞ 13.04.2018 09:10 GÜNCELLEME 13.04.2018 12:09
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Iğdır’a kurulması planlanan “Geçici Geri Gönderme Merkezi” hakkında Iğdır Valiliği yazılı açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, “Ülkemizde yakalanan göçmenlerin ülkelerine iade işlemleri yapılana kadar ilimizde 'Geçici Geri Gönderme Merkezi' kurulması kararlaştırılmıştır. Merkezin kurulması Başbakanlık AFAD Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecektir. Bu çerçevede 5 bin kişilik merkezin kurulması için gerekli çalışmalar başlatılmış olup, ilimiz Doğubeyazıt-Iğdır karayolu güzergahında bulunan Erhacı bölgesinde göçmenler için 'Geçici Geri Gönderme Merkezi' kurulma faaliyetine başlanmıştır.

 

 

MERKEZ DIŞINA İZİN YOK

Söz konusu göçmenlerin merkez içerisindeki iş ve işlemleri yürütülecek, ülkelerine iade işlemleri yapılana kadar merkezde barınma, yeme, içme, sağlık işlemleri yapılacak olup, hiçbir şekilde merkez dışına çıkmalarına müsaade edilmeyecektir” denildi.  

YORUMLAR 35
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    bu ne arkadaş yeter artık kimseyi almasınlar
    Cevapla
  • Ali Mercan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlari iyi degerlendirmemiz lazim hepsi genc nüfus tarimda isci yok bu insanlar nede olsa kültüren bize yakin, Tarimda istiham edelim Devlet el atsin ve sahip ciksin kime lazimsa adeletli bir sekilde orda calissinlar
    Cevapla
  • Öle olmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Gelen kim eğitimi varmı hırlı mı hırsız mı her geleni alamayız. Eğer ihtiyaç varsa şirketler istek yapar Türkiye de istek yapar bir zamanlar almanya ya giden göçmenler gibi seçilip alınır. Sınırdan her geleni alayım dersen o iş cıgrından cıkar.
    Cevapla
  • abdul kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    varmı başka hepsi gelsin burası göçmen çöplüğümü ekmeği biz buldukta bi onlarmı kaldı milletin karısını kızını malını bunlardan kim koruyacak
    Cevapla
  • cayman 6 yıl önce Şikayet Et
    nankörlükleri ağır geliyor insana hiç gelmesinler daha iyi.
    Cevapla
  • pusula 6 yıl önce Şikayet Et
    suriye lileri alırken insanlık öldü mü tabiki yardım edecegiz diyordular . eee şimdi noldu insanlık öldümü? demek ki öyle olmuyomuş degil mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: MİT'ten yeni operasyon: Fehmi Oral Meşe yakalandı!
İkinci el otoda hareketlilik...Listenin zirvesindeki model belli oldu