Mina Başaran ölmeseydi bugün evlenecekti

İran’da düşen jette hayatını kaybeden Mina Başaran ölmeseydi bugün nişanlısı Murat Gezer ile evlenecekti. Mina Başaran’ın düğün gününde annesi kabrini ziyaret etti.

GİRİŞ 14.04.2018 10:26 GÜNCELLEME 14.04.2018 10:38
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İran’da düşen jette yaşamını yitiren Mina Başaran, hayatını kaybetmeseydi bugün nişanlısı Murat Gezer ile evlenecekti. Başaran’ın annesi kızının evlilik tarihinde mezarını ziyaret ederek dua etti.

Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul'a gelen Türk özel jeti İran'da düşmüştü. Düşen jette ünlü işadamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşı ile 3 mürettebat hayatını kaybetmişti.

 

Mina Başaran hayatını kaybetmeseydi bugün Çırağan Sarayı'nda 500 kişinin katılacağı düğünle hayatını Murat Gezer'le birleştirecekti.

Mina Başaran'ın düğün gününde annesi Beril Başaran, kızının mezarını ziyaret etti. Sabahın erken saatlerinde kızının kabrine gelen anne Başaran, kızı için dualar etti.

YORUMLAR 18
  • maho 5 yıl önce Şikayet Et
    murat niye gitmemiş
    Cevapla
  • BABA 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş neden bukadar gündeme geliyor .Bir garip vatandaş ölse aynı duyarlılık onlar içinde olurmuydu.Ölenlerin yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı ,sabır diliyorum.Fakat bu iş neden bukadar gündeme getiriliyor anlamak zor.Bende bir Trabzonluyum üzgünüm fakat bu haberler biraz fazla olmadımı.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar
    Cevapla
  • MERAKLI 5 yıl önce Şikayet Et
    Pilot hala kayıpmı ? haber varmı ?
    Cevapla
  • bidua 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun allah merhametlilerin en merhametlisidir allah rahmet sahibidir ya rahman ya rahim ya melik ya küddüs rabbimin rahmeti üzerine olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri