Sinop'ta esrarengiz olay, 2 kişi sabah ölü bulundu

Sinop’un Boyabat ilçesinde, bu sabah farklı mahallelerde oturan iki genç evlerindeki yataklarında ölü bulundu.

GİRİŞ 14.04.2018 16:07 GÜNCELLEME 14.04.2018 16:35
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Karacaören Mahallesi'nde oturan Gökhan Öztürk (25) ile Yıldız Mahallesi'nde oturan İbrahim Çetinkaya (23) dün sabah uyanmayınca aileleri odalarına girdi.

Çocuklarının hareketsiz bir halde yattığını fark eden aileler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı ilk müdahalede her iki gencin de öldüğü tespit edildi. İki gencin cesetleri, otopsi amacıyla morga kaldırıldı.

 

Ölen gençlerin arkadaş oldukları ve gece buluştukları ileri sürüldü. İddiaya göre Öztürk, Çetinkaya ve Y.G. gece buluştular, ilerleyen saatlerde ayrılarak farklı mahallelerdeki evlerine gittiler. Polisin ifadesine başvurduğu Y.G.’nin olayla ilgili bir şey hatırlamadığını söylediği ve ölen iki gencin eşyalarının arasında sentetik uyuşturucu bulunduğu ileri sürüldü.

YORUMLAR 10
  • yani ? 6 yıl önce Şikayet Et
    sen içmesen kimse satmaya kalkmaz. satıcıları savunduğum yok elbette amma alıcı olmasa satıcısı olmaz bir şeyin. önce çocuklarımıza sahip çıkmalıyız
    Cevapla
  • tyfn 6 yıl önce Şikayet Et
    uyuşturucu satmak suç olmalı!!!
    Cevapla
  • efecan 6 yıl önce Şikayet Et
    içenede satanada açımayaçak sın
    Cevapla
  • Erol 6 yıl önce Şikayet Et
    Uyştırucu satıcılarını kesinlikle asın satılmasına göz yuman bütün yetkililerin Allah belasını versin
    Cevapla
  • Lonelyman67 6 yıl önce Şikayet Et
    buraya yazana kadar bu dediklerini savcılığa yazsana evrak sayi numaranızı alın gerekli merciler görevini yapmıyorlarsa evrak sayı no ile yazın cimere kimden ve neden korkuyorsunuz ki ölümden ötede köymü var?
    Cevapla
  • okul aile birliği 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede yasa var denetim yok. taki yargıya intikal edene kadar. Esenler f. çakmak mah battal gazi caddesi ile 1140. sokagın kesiştiği köşebaşında bulunan bakkal (neyyir turhan imamhatip ve ilokulunun tam çaprazında) işletme ruhsatı yok vergi kaydı yok emlakçılık oto kiralama işi driftçilere, ne desen var senelerdir öğrencilere a4 kağıdı satar gibi tane ile sigara satıyor öğrenci velileri olarak belediyeye defalarca bildirdik ilgilenen olmuyor bonzai satmadığı ne malum.lütfen bu yazı ihbar kabul edilsın iletebilen varsa yetkililere iletsin.öğrencilerin sigara aldığı saatler öğlen ve akşam paydos saati .
    Cevapla
  • Valla 6 yıl önce Şikayet Et
    Ikisindede uyusturucu bulunduysa esrarengiz olan ne uyusturucu icen eninde sonunda bir kosede geberir gider
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?