Esed tarih verdi! 15 yıla ihtiyaç var

Beşar Esed, Şam'ı ziyaret eden Rus vekiller heyetini kabul etti. ABD, Fransa ve İngiltere’nin dün Suriye'de düzenlediği hava saldırılarını değerlendiren Esed, "Amerikan filmlerinde, Rus yapımı silahlar 'geri kalmış' gibi gösteriliyor. Bugün, kimin silahının geri kalmış olduğunu görüyoruz" dedi.

Esed tarih verdi! 15 yıla ihtiyaç var
Esed tarih verdi! 15 yıla ihtiyaç var
GİRİŞ 15.04.2018 14:25 GÜNCELLEME 15.04.2018 14:25
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Şam'ı ziyaret eden Rus vekiller heyetini kabul eden Beşar Esed, görüşme sırasında, başta ABD öncülüğündeki füze saldırısı olmak üzere Suriye'deki son olayları değerlendirdi.

Rus vekil Dmitriy Sablin'in görüşmeden sonra verdiği bilgiye göre Esed, "Dün ABD'nin saldırganlığını gördük. Bu saldırganlığı, 1970'li yıllarda üretilen füzelerle püskürtmeyi başardık. 1990'lı yıllardan başlayarak Amerikan filmlerinde, Rus yapımı silahlar ‘geri kalmış' gibi gösteriliyor. Bugün, kimin silahının geri kalmış olduğunu görüyoruz" dedi.

 

15 YILA İHTİYAÇ VAR

Heyete başkanlık eden Sablin, Esed'in görüşmede şu ifadelere yer verdiğini aktardı: "Altyapının yeniden inşası çok önemli bir konu. Maliyeti en az 400 milyar dolar olacak. Bunun için 10 ila 15 yıla ihtiyaç var".

YORUMLAR 43
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Rusya Avrupaya açtığı savaştan vaz geçecek. Avrupa Türkiye üstüne çullanarak ekonomik savaşı büyütecek. Amerika üslerini İsraile açacak. İsrail gerekli lojistik ve askeri desteği vererek. Türkiye ye karşı cephe savaşına girecek. Sonuç operada şişman assolit en son çıkacar bilirsiniz Türkiye gerekli gücü sağlamak için gerekli hazırlığı yapmak zorunda. İşte oyun bu kadar basit.
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Son perde şu " Amerika yeni üslerine yerleşecek, İsrail Suriyeyi vuracak, Rusya ve İran sadece kınayacak ve İran Suriye üslerini kapatacak. Rusya avrupaya karşı savaş açacak, Fransa geriçekilecek. Amerika Fırat kalkanı kısmında Türkiye ye saldırı hazırlığına geçecek. İngiltere Suriyede bulunan Amerikan müttefik üslerine yerleşecek. PKK-DHKPC ve PYD tamemen Kuzey Irak kesimine çekilecek. Amerika Suriye de bulunan Rusya'yı özür dilleyerek Müttefik ilan edecek.
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bakın bu gördüklerinizin hepsi çok basit bir oyun perdesi aslında. Son 5 sende Amerika ve Rusya ve İranında desteği ile anlaşmalı olarak PKK ya silah verdi. İrana karşı ambargo yumuşatıldı. Son 1 senede PKK Amerikan ordusu içİne katılarak müttefik güç ilan edildi. İrana karşı tavırlar yeniden sertleşti. Son 5 ayda Amerika ve Rusya arası açıldı ve Amerika Suriye'ye Fransa ve İngiltereyi müttefik alarak saldırı hazırlığı yaptı ve son 1 ayda vurdu. Ve şimdi sıra diğer perde de.
    Cevapla
  • cezayirli 6 yıl önce Şikayet Et
    bakın atılan 103 füzenin 73 ünü suriye düşürmüş bu 7 yıllık savaşın sonunda büyük bir başarıdır Türkiyenin daha füze savunma sistemi yok Canikli bunu tvlerde açık açık söylüyor..
    Cevapla
  • ERCAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Hava savunma sistemlerinin kapasitesinden fazla eş zamanlı hava saldırısı olursa hava savunma üssü bile vurulabilir ki bu şekilde S400 'de vurulabilir , PATRİOT da
    Cevapla
  • hlt01 6 yıl önce Şikayet Et
    adam doğru söylüyor. biz her iki zaliminde yanında olmayız ama adam gerçekten doğru söylüyor. uçaklar suriye hava sahası dışından ve çok yüksek irtifadan füze bıraktılar. yoksa suriyenin uçaksavarı yok muydu? uçaksavar füzeleri de vardı. hepsi açıklandı birçok tvde. ABD tam bir fiyasko çıktı hahahhaha. kocaman bir balonmuş meğer! o kadar uçak gemisi boşmuş ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...