Erdoğan'dan jet talimat! Müteahhitlere vermeyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beykoz ilçe kongresi öncesi halka hitap etti.

GİRİŞ 15.04.2018 17:30 GÜNCELLEME 15.04.2018 17:33
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz 6. Olağan İlçe Kongresi öncesi salonun önündeki vatandaşlara seslendi.

Erdoğan, "Üniversitenin ilk yıllarında yola çıkan milletimiz Çanakkale'de şehit olmadı mı? Çanakkale destanını yazmadı mı? Size tavsiye ediyorum, muhakkak ama muhakkak Çanakkale'yi görün. Ta Yeni Zelanda'dan Anzaklara ziyarete geliyorlar. Anzaklara hep şunu söylüyoruz, sizin ne işiniz vardı da geldiniz oradan buraya?" dedi.

 

 

Evvelsi gün Küçüksu Çayırı'na geldim diyen Erdoğan, "Orayı şöyle bir gezdik, orada eski günleri hatırladım. Benimle kuşak olanlar hatırlar. Orada mısır kazanları vardı. O mısır kazanlarını yeniden kaynatmaya var mıyız? Altına otoparkımızı yaparak orayı bir kasır haline getirelim. Sayın başkan onu da bu yaza yetiştirelim. Beykozlu oraya layık değil. Yapmamız lazım. Biz ta Kasımpaşa'dan pikniğe geliyorduk. Orada sahada vardı, maç yapardık. Arkamdaki Paşabahçe Stadı'nın dili olsa da konuşsa, ne günler geçirdik." diye konuştu.

MÜTEAHHİTLERE VERMEYİN

Beykoz'un imarı ile konuya değinen Erdoğan, "Sizlere tapular dağıttık. Her şeyi hukuk içinde halledeceğiz değil mi? Mahkemenin aleyhde karar verdiğini bizim düzeltmemiz mümkün mü? Belediyeden yazı gelmez, yargıdan gelir. Vermeyin müteahhitlere, İBB Başkanı'na talimatı veriyorum. Kiptaş eliyle bunu yapalım. Bir kısım müteahhitlere verince her türlü numarayı yaparlar. Bu dağıtılan tapularla ilgili talimatı veriyorum, belediye, İBB, Kiptaş eliyle bunu yapacağız. Kimsenin oyununa gelmeyin. Hele hele Bay Kemal'in oyununa hiç gelmeyin." dedi.

SANA MI SORACAĞIZ?

Bay Kemal CHP'si zihniyet değişiminden yana değil diyen Erdoğan, "Biz bu ülkeyi muassır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkaracağız. İMF'ye borcu sıfırladık. Merkez Bankası'nın rezervi 27.5 Milyar Dolar'dı şimdi, 120 Milyar Dolar. SİHA'larımız var, İHA'larımız var. Bay Kemal bunları tanıdın mı, bunları gördün mü? İş bilenin kılıç kuşananındır. Bize Afrin'in merkezine girmeyin dedi, sen kimsin? Nereye gireceğimizi, nerede bombaları patlatacağımızı sana mı soracağız? Sen adamlarını Esed'e yolla. Bay Kemal ÖSO için terörist diyordu. Onun teröristleri adalet yürüyüşünde beraberdi. ÖSO, bizim Mehmet'imiz ile orada mazlumlar, masumlar için mücadele verdi. Şu topluluğu görünce milletime olan inancım artıyor." ifadelerini kullandı." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 30
  • Kentsel dönüşüm 5 yıl önce Şikayet Et
    Kentsel dönüşümle kendine arsa üretip holdingleşen burjuvazi belediyeler değil Halka hizmet eden belediyeler istiyoruz, %40 parselasyon kesintisi %10 a düşürülsün belediyeler hizmet alanı amacı ile değil para kazanma amacı olarak değerlendiriyor ,EMLAK VERGİLERİ DE KALDIRILSIN 30YILDIR ödedik
    Cevapla
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    sanki verilecek yer kaldı..her yeri betonlaştırdılar. sonra çıkıp vermeyin diyorlar. müteahhitler bir üstümüze inşaaat yapmadılar. kanun çıkarsa bizi de temel olarak kullanılar. şehirlerin hafızasını yerle bir etti bütün belediyeler..şimdi çıkıp nostalji yapıyorlar. yeni nesil bir şeyi anı yapıp anlatamayacak.. sağ beton sol beton..
    Cevapla
  • Devremülkçü 5 yıl önce Şikayet Et
    Müteahhitler kentsel dönüşümden müthiş para kazanıyor , nasılmı , adamın 3 katlı evi var diyelim 300 m2 arsaya , mütahit senden alıyor adam 20 daire yapıyor oraya sana da 5 daire veriyor , zaten daireler minicik 60 m2 5 dairenin mütahite maliyetini söyleyim 270 bin tl , satışı 1 milyon tl anladınızmı neden mütehaitlerin işine geliyor
    Cevapla
  • Yumakçı 5 yıl önce Şikayet Et
    İyice reis dış borç devasa oldu tamam imfye yok ama dış bankalara devasa borç var , ha oradan ha oradan ne fark eder
    Cevapla
  • beykoz 5 yıl önce Şikayet Et
    insanların istedikleri mütahitlere vermesi gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor