Savcıyım diyerek, arkadaşlarını gözaltına aldırdı

Adana’da 155 Polis İmdat Hattı’nı arayıp kendisini ’savcı’ olarak tanıtarak arkadaşlarını gözaltına aldırdığı öne sürülen Nedim M. (24), yaptığı trafik kazası sonrası gittiği hastanede yakalandı.

Savcıyım diyerek, arkadaşlarını gözaltına aldırdı
Savcıyım diyerek, arkadaşlarını gözaltına aldırdı
GİRİŞ 16.04.2018 11:56 GÜNCELLEME 16.04.2018 11:59
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İddiaya göre, 155 Polis İmdat Hattı’nı 14 Nisan’da arayan bir kişi, kendisini ’Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’nda görevli savcı’ olarak tanıttı. E.Y. ve F.M. isimli kişiler hakkında yakalama emri olduğunu belirtip adreslerini verdi. Polis bunun üzerine, belirtilen adrese giderek E.Y. ve F.M.’yi yakaladı.

Daha sonra bu kişilerin yakalandığı savcılık aranarak bilgi verildi. Ancak savcınını böyle bir talimat vermediğini söylemesi üzerine soruşturma başlatıldı. 155 Polis İmdat Hattı’nı arayan kişinin Nedim B. olduğu belirlendi. Hakkında yakalama kararı çıkarılan Nedim B., motosiklet kazası sonrası tedavi için gittiği Adana Devlet Hastanesi’nde yakalandı.

Emniyete götürülen zanlı buradaki sorgusunda, iki arkadaşına şaka yapmak istediğini, bu nedenle kendisini ’savcı’ olarak tanıttığını söyledi. ’Dolandırıcılık’ suçundan 5 yıl 6 ay aranması olduğu belirlenen Nedim B., adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR 12
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir telefonla emir kulu olanlara yazık yazık . Şayet gözaltında olan yada tutuklu bulunan birinci derece yakınını görmeye giden vatandaşa onlarca evrak sormak ne iş
    Cevapla
  • AHMET 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulan adana ... Ulan adana
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    adana adana adana
    Cevapla
  • Spazm 5 yıl önce Şikayet Et
    kafa zehir ama nereye calisiyor
    Cevapla
  • musti_34 5 yıl önce Şikayet Et
    bu durum özücü peki bu polisimiz her savcının aradığını gözaltınamı alıyomuş evrak denen yazışma belge denen birşey var sanıyodum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saldırı mı tiyatro mu? İsrail-İran geriliminde o görüntüleri yayınladılar
Eski MOSSAD Başkanı'ndan İsrail'e İran uyarısı