İSKİ arıza son dakika su kesintisi! İstanbul'da sular ne zaman gelecek?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından, İstanbul'daki bazı ilçe ve mahallerde 20 saatlik su kesintisi yaşanacağının açıklaması yapıldı. Peki, 16 Nisan 2018 tarihinde saat 10:00 itibariyle başlayan kesintinin ardından İstanbul'da sular ne zaman gelecek? İşte, İstanbul'da su kesintisi yaşayan ilçe ve mahalleler...

İSKİ arıza son dakika su kesintisi! İstanbul'da sular ne zaman gelecek?
İSKİ arıza son dakika su kesintisi! İstanbul'da sular ne zaman gelecek?
GİRİŞ 16.04.2018 15:03 GÜNCELLEME 16.04.2018 15:04

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından, İstanbul’daki bazı ilçe ve mahallelerde 20 saatlik su kesintisi yaşanacağına ilişkin yazılı açıklama gerçekleştirildi. İSKİ’nin yaptığı son dakika açıklamaları doğrultusunda meydana gelecek su kesintisinin nedeni olarak; Güngören, Esenler, Bakırköy, Bahçelievler ve Bağcılar'da ana isale hattı yenileme çalışmalarından ötürü İstanbul’da bazı ve ilçe ve mahallelerin 20 saatlik su kesintisi yaşayacağı belirtildi. Şimdi, vatandaşlar tarafından İstanbul'daki hangi ilçe ve mahallelerde 20 saatlik su kesintisi olacak ve İstanbul'da sular ne zaman gelecek gibi sorulara yanıt aramak adına araştırmalara son sürat başlandı. İSKİ’nin açıklamalarına göre; 16 Nisan Pazartesi 2018 Pazartesi günü 10.00 ile 17 Nisan 2018 Salı 06.00 saatleri arasında 20 saat süreyle su kesintisinin devam edeceği bildirildi. Öte yandan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul’da su kesintisinden etkilenecek ilçeleri; Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Güngören ve Esenler'deki bazı mahalleler olarak vurguladı. İşte, İstanbul’da yaşanacak 20 saatlik su kesintisine dair vatandaşları yakından ilgilendirecek önemli ayrıntılar…

İSKİ İSTANBUL’DA SULAR NE ZAMAN GELECEK?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından gerçekleştirilen açıklamalar neticesinde; İstanbul’daki Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Güngören ve Esenler ilçelerindeki bazı mahallelerde, 16 Nisan Pazatesi 2018 Pazartesi günü 10.00 ile 17 Nisan 2018 Salı 06.00 saatleri arasında 20 saat süreyle su kesintisi yaşanacağı ifade edildi. Buna göre, İstanbul'da 17 Nisan 2018 Salı saat 06:00'dan itibaren sular gelecek.

iski

İSTANBUL’DA HANGİ İLÇE VE MAHALLERDE SU KESİNTİSİ YAŞANACAK?

Behçelievler İlçesi:

Cumhuriyet, Hürriyet, Bahçelievler, Fevzi Çakmak, Kocasinan, Merkez Mahallesi, Çobançeşme, Siyavuşpaşa, Soğanlı, Yenibosna Merkez ve Zafer Mahalleleri.

Bağcılar İlçesi:

Çınar, Barbaros, Güneşli, Fevzi Çakmak, İnönü, Kemalpaşa, Sancaktepe, Yenigün ve Yıldıztepe Mahalleleri.

Bakırköy İlçesi:

Yeşilköy, Yeşilyurt, Ataköy 7-8-9-10. Kısım, Osmaniye ve Zuhuratbaba Mahalleleri.

Esenler İlçesi:

Fatih ve Tuna Mahalleleri.

Güngören İlçesi:

Güneştepe, Güven, Haznedar, Mareşal Çakmak ve Merkez Mahallelerinin tamamı ile Akıncılar, Gençosman ve Sanayi Mahallelerinin bir kısmı.

iski

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!